Vera Vang sa 70 godina izgleda kao djevojka - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Vera Vang sa 70 godina izgleda kao djevojka

Mnogi se sa nevericom pitaju kako je moguće da neko tako izgleda u osmoj deceniji

ČUVENA američka modna dizajnerka Vera Vang, koja će krajem juna proslaviti 71. rođendan, sve je zadivila novom serijom fotografija koje je postavila na “Instagram”. Jedna od najuticajnijih osoba na svetskoj modnoj sceni otkrila je na slikama svoju savršenu liniju, trbušnjake, ali i to da joj na koži uopšte nema vidljivih tragova starenja. Od bora na licu – ni b.

Mnogi se sa nevericom pitaju kako je moguće da neko tako izgleda u osmoj deceniji života, a nisu retki ni oni koji smatraju da Vera, i dan-danas, može da “stane na crtu” čak i devojkama od dvadesetak godina. Ushićeni pratioci na društvenoj mreži nazivaju je “boginjom”, “predivnom ženom”, a neki se u šali pitaju “Šta li ona pije, krv jednoroga?”. Dame, naravno, posebno interesuje čime neguje kožu.

Verina majka Florens radila je kao prevodilac sa kineskog jezika u Ujedinjenim nacijama, dok je otac bio vlasnik medicinske firme. Njena porodica se preselila iz Kine u SAD četrdesetih godina prošlog veka. Vangova je svetsku slavu stekla tek u petoj deceniji. Verine modele nosile su, između ostalih, Mišel Obama, Čelsi Klinton, Ivanka Tramp, Maraja Keri, Kim Kardašijan, Uma Turman, Viktorija Bekam, Ališa Kiz, Dženifer Lopez, Šeron Stoun, Avri Lavinj, Dženifer Garner… Njeni saloni venčanica nalaze se u Njujorku, Londonu, Tokiju i Sidneju.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Objavljena zvanična himna za predstojeći Euro 2020

Vanja A

Očekuje se čudan obrt u slučaju Kevina Spejsija

Vanja A

Katy Perry objavila novi video spot Electric

Vanja A

Ostavite komentar