"Veoma je jadno ako zato nećete da igrate na US openu" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“Veoma je jadno ako zato nećete da igrate na US openu”

Patrik Mekinro, nekadašnji američki teniser, smatra da da je veoma jadno da teniseri ne žele da igraju na US openu jer ne mogu kompletnu ekipu da dovedu.

To je bio jedan od glavnih razloga zašto Novak Đoković razmišlja da ne nastupa na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Američkih Država.

Teniser će u kompleks moći da dođu samo sa jednim čovekom iz tima, a znamo da igrači iz vrha imaju veliki broj ljudi pored sebe.

“Ako Novak Đoković kaže ‘želim da dovedem ženu, sina, itd, itd’, on to može da uradi tako što će iznajmiti kuću ili će ih dovesti u hotel. Ali, te iste ljude neće moći da dovodi u kompleks“, rekao je Mekinro za ESPN i dodao:

“Igrači će donositi lično odluke i ako su zabrinuti za zdravlje i bezbednost, to će verovatno uticati na njihovu odluku. Ali, ako teniser ne žele da igraju jer ne mogu da dovedu kompletnu pratnju na teren… to je za mene jadno, veoma jadno”.

US open je potvrdio da će se igrati od 31. avgusta do 13. septembra, s tim što će mnogi teniseri iz vrha preskočiti nadmetanje.

Simona Halep je već odustala, Nadal je najavio da neće igrati, a narednih dana saznaćemo ko još neće igrati u Njujorku.

Danas objavljeno

Barselona opet razočarala – ostala bez 1/8 finala poslije 21 godine!

Vanja A

Panter junak, Partizan osvojio Pariz!

Vanja A

Zenit šokirao Čelsi u 94′ – Juventus slavi prvo mjesto!

Vanja A

Ostavite komentar