19. Septembra 2021.

Veliko porodično slavlje: Valentina i Vladimir Stojković u sijenci ćerke Sare i sina Vladana

Big Portal

Treći ćerkin rođendan, koji su obeležili 26. avgusta, za Valentinu i Vladimira Stojkovića bio je idealna prilika da tog dana krste oba deteta, Saru Vladana.

‒ To smo nameravali da uradio znatno ranije, čak smo nekoliko puta pokušavali da organizujemo krštenje, ali okolnosti nam nisu išle na ruku ‒ otkriva Valentina.

‒Vladana smo želeli da krstimo kada je napunio godinu dana, ali pošto sam tada bila trudna sa Sarom, odlučili smo da to bude za njen prvi rođendan. Na kraju, desilo se tek sada, i očigledno je trebalo da sačekamo pravi trenutak.

Milja Ćirić

Proslavljeni golman, koji je sredinom jula potpisao ugovor sa fudbalskim klubom iz Saudijske Arabije “Al Feiha”, dobio je nekoliko slobodnih dana, pa je mogao da dođe u Srbiju. Sve kockice složile su se na najbolji mogući način.

Crkvena ceremonija održana je u manastiru „Fenek“, nadomak Beograda, gde je svojevremeno kršten i Lav, Vladimirov sin iz prvog braka. Sarina i Vladanova kuma bila je Tamara Smiljanić, supruga fudbalera “Partizana”, Milana ‒Lole Smiljanića. Gosti, među kojima su bili najbliži članovi porodice i bliski prijatelji, pravo iz crkve zaputili su se u Surčin, gde je u jednoj bajkovitoj kući, koju su Stojkovići iznajmili za tu priliku, priređen svečani ručak. Za sve detalje svetkovine, uključujući dekoraciju i animaciju za najmlađe, pobrinula se Valentina.

Milja Ćirić

 
‒ Kad su deca u prvom planu, obično se oni dobro provedu, a odrasli se dosađuju. Trudila sam se da sve osmislim tako da mališani uživaju, ali da i roditeljima bude lepo. Nadam se da sam u tome uspela. Najbolje se zabavila Sara, koja nas je sutradan pitala može li ponovo da slavi rođendan. (smeh) Toliko je bila ushićena da je nastavila da sebi peva “Danas nam je divan dan, našoj Sari rođendan”. Presrećna sam što joj se sve mnogo dopalo pošto smo prošle godine u vreme njenog rođendana bili na moru i nismo mogli da je obradujemo na taj način.

Milja Ćirić

Izvor. Hellomagazin

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare