Veliko ažuriranje za OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro donosi gomilu noviteta - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Veliko ažuriranje za OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro donosi gomilu noviteta

Od dolaska OnePlus 10, OnePlus 9 više nije najnoviji, najnapredniji pametni telefon koji je lansirao ovaj kineski proizvođač telefona, ali to ga svakako ne čini manje vrednim, posebno imajući u vidu činjenicu da će biti snažno podržan još nekoliko godina

S tim u vezi, OnePlus je upravo najavio da veliko ažuriranje sada stiže na OnePlus 9 i 9 Pro flagship telefone. Ažuriranje je puno novih funkcija, optimizacija i ispravki, ali neki od dodataka će biti dostupni samo na odabranim teritorijama.

Nazvan OxygenOS 12 C.44, najnovije ažuriranje OnePlus 9/9 Pro uglavnom ima za cilj da reši nekoliko nerešenih problema sa prethodnim ažuriranjem OxygenOS 12, ali takođe uvodi neke odlične funkcije za one koji poseduju prošlogodišnje OnePlus flagship modele.

Novo ažuriranje OxygenOS 12 C.44 dostupno je za OnePlus 9 i 9 Pro uređaje u Evropi, Severnoj Americi i Indiji, ali neke funkcije uključene u ažuriranje dostupne su samo za evropske korisnike. Prema OnePlus-ovoj izjavi, OTA ažuriranje će se objavljivati u talasima, tako da može potrajati nekoliko dana da stigne do svih. Spisak svih izmena pogledajte ovde.

Danas objavljeno

Kupljena jedna od najvrednijih softverskih kompanija – za više od 60 milijardi dolara

Zeljka

Investitori tuže i Twitter i Maska: “Prekršeni su zakoni”

Zeljka

Google Drive je tek sada dobio jednu poznatu funkciju

Zeljka

Ostavite komentar