Velikih pedeset: Znamo gdje će i s kim Severina proslaviti skorašnji okrugli rođendan - BIGportal.ba
Ex Yu

Velikih pedeset: Znamo gdje će i s kim Severina proslaviti skorašnji okrugli rođendan

Iako je bilo za očekivati da će party organizirati u rodnom Splitu, popularna pjevačica, kako doznajemo, već je za slavlje rezervirala jedan zagrebački klub, a pozvala je ‘pola‘ estrade.

Severina Vučković 21. aprila napunit će pola stoljeća života, a kako i priliči za jednu od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda, za taj veliki datum planira feštu za pamćenje. Od osoba bliskih Severini, doznali smo da će se proslava održati u popularnom zagrebačkom klubu Mint koji se, kao i njene zvanice, već uveliko pripremaju za party.

Poznata Splićanka navodno je pozivnicu poslala gotovo cijeloj estradi te mnoge žene već sedmicama traže odjevne kombinacije za slavlje koje će nesumnjivo biti i pravo modno središte. Sa sigurnošću znamo da će među vanicima biti njene najbliže prijateljice poput suradnice Vedrane Vasić, s kojom nakon rastave od Igora Kojića obilježava svaki važniji trenutak.

Ako proslava Severininog rođendana bude iole slična onoj za njen 39., bit će to najluđi tulum u Zagrebu te sedmice.

Podsjetimo, pjevačica je te 2011. godine rođendan slavila u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a s njom se radovalo dvjestotinjak ljudi. Uz Severinu, za mikrofonom su se izmjenjivali brojni muzičari od Harisa Džinovića do Jole i Petra Graše, dok su među zvanicima još bili slikar Dimitrije Popović, pokojni redatelj Tomaž Pandur, glumac Mislav Čavajda, pjevač Luka Nižetić, modni znalac Nenad Korkut…

Doduše, pjevačica je tada bila u ljubavnom odnosu sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, ocem svog sina Aleksandra, a njen je rođendan na neki način bio i javno slavlje njihove veze. Mnogi se sjećaju kako su njih dvoje, baš poput mladenaca, tačno u ponoć zajedno razrezali Severininu rođendansku tortu, ali i da je pjevačica nosila bijelu haljinu.

Šta će obući na svoj 50. rođendan i hoće li uz nju tada biti neki važan muškarac, ostaje za vidjeti. No, sigurni smo da nam priprema neko iznenađenje, o kojem će se pričati danima.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Da li znate ko je djevojčica sa slike?

Vanja A

Dijana Đoković nakon mnogo godina otkrila

Vanja A

“Praktična žena” Nataša Pavlović: Imala sam sve jedinice u školi, bila sam kao biljka

Vanja A

Ostavite komentar