22. Decembra 2021.

Velike promijene u nastavku domaće serije: Neke glumce nećemo gledati više!

Big Portal

U samom je vrhu, pa je postala jedna od najgledanijih serija. Ono što će mnoge ljubitelje “Igre sudbine” rastužiti jeste to što u nastavku neće gledati neke od omiljenih likova.

igra sudbine
FOTO: PROMO

– U seriji se više neće pojavljivati Dijana Erski koju tumači Iva Štrljić, kao ni Nora koju je igrala Ivana Dudić. Osim njih, Filipa Dodića poznatijeg kao Dodu, najboljeg druga Ade Kanački, više publika neće gledati, kao i Višnju, odnosno Jelenu Đukić – rekao je za Blic dobro obavešten izvor.

No, kako svaka sapunica nalaže, zaplet mora da postoji, pa će tako biti dosta novih likova, koji će seriju učiniti zanimljivom.

– Dolazi oko petnaestak novih likova. Biće tu dosta intrigantnih likova koji će pomristi konce već postojećim akterima. Među onima koji će snimati u narednih nekoliko meseci seriju biće Slobodan Sloba Stefanović, Jelena Jovičić, kao i Milan Pajić. Njih je domaća publika imala prilike da gleda u mnogim telenovelama. Milana u “Sinđelićima” i “Tri muškarca i tetke”, kao i Slobu Stefanovića, dok su Jelenu zavoleli “Beloj lađi”, “Vojnoj akademiji” i telenoveli “Tajne vinove loze” – otkriva naš izvor.

Nastavak serije je počao da se snima prošlog četvrtka, a kako se šuška glumci će provesti šest meseci radeći na novoj sezoni.

– Nove serije donose nova uzbuđenja, a glumci su sa nestpljenjem čekali da počne snimanje. Odmorili su se, napunili baterije i jedva su čekali da ponovo ožive svoje likove. Mnogima je ova serija donela popularnost, a samim tim i dodatne poslove, angažovanja i honorare – kaže izvor.

Inače, scenarista Žarko Jokanović, je za novu sezonu napravio toliko preokreta, da su i sami glumci bili u čudu šta ih očekuje u nastavku.

– Biće velikih preokreta sa glavnim likovima. Mnogi će postati loši, drugi dobri. Ali to će ići postepeno, kada se budu gledoci najmanje nadali. Ništa ne može da se predoseti, šta će se desiti sa određenim likom. Vešto pero Žarko Jokanović ništa nije prepuštao slučaju – istakao je naš izvor.

igra sudbine
FOTO: PROMO

Ammar Mešić je otkrio da im Žarko uvek izlazi u susret kada imaju neku ideju vezano za njihov lik u seriji, i da se uvek konsultuje sa glumcima pre pisanja scenarija o stvarima vezanim za likove.

Jelena Đukić je ostvarila zapaženu ulogu Višnje, kućne pomoćnice i desne ruke poslovne žene Ade Kanački, a kako kaže neće biti deo nastavka.

– Završio se jedan ciklus i moramo da idemo dalje. Moja situacija je takva da idem dalje u nove projekte i prosto moram da stanem sa ovim snimanjem. Dosta smo rekli sa “Igrom sudbine” u 409 epizoda i mislim da smo zaokružili jednu priču. Verujem da u njoj može još nešto da se kaže, ali ja sam odlučila da kao umetnik krenem dalje, u nove projekte – rekla je nedavno Jelena.

Na pitanje da li joj je žao što napušta ekipu i nastavak serije, glumica kaže:

– Nisam razmišljala o tome da li mi je žao. Ipak nije, jer ljudi gube najbliže, pa idu dalje kroz život. Ovo je projekat u kome sam bila dve godine i dala sam svoj maksimum. Nisam se nijednog trenutka premišljala da ostanem u ovom projektu, jer ja više nemam šta da ponudim ovoj seriji.

igra sudbine
FOTO: PROMO

(Kurir.rs/Blic)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare