Velika akcija MUP-a Srpske protiv grupe povezane sa škaljarskim klanom - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Velika akcija MUP-a Srpske protiv grupe povezane sa škaljarskim klanom

U toku je velika akcija na suzbijanju organizovanog kriminala u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, rekao je za medije direktor policije Republike Srpske Siniša Kostrešević.

Radi se o nastavku akcije iz jula mjeseca kada su uhapšeni Miloš Božović koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom i policijski službenik Mladen Milovanović.

Trenutno je uhapšeno 9 osoba, a vrše se pretresi na preko 20 lokacija na području Republike Srpske, Kantona Sarajevo i Tuzle.

“Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske realizuju operativnu akciju “Transporter” u okviru koje je devet lica lišeno slobode i u toku su pretresi na više od 20 lokacija u BiH, rekla je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

“Licima se stavlja na teret da su počinili krivično djelo organizovani kriminal a u vezi sa neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga”, istakla je Miljanovićeva i dodala da je u toku potraga za još jednim licem na području Banjaluke.

(BN Foto:Ilustracija)

Danas objavljeno

U ponoć izborna tišina: Pravo glasa ima 3,3 mil. ljudi

M.

Vučić se sastaje danas sa Bilčikom, Nemecom i Saracinom

M.

Američki “udar obezglavljivanja” Moskve?; “Nadamo se da ne sumnjate”

M.

Ostavite komentar