Vedrana Rudan: Razvodim se i udajem za mlađeg - BIGportal.ba
Ex Yu

Vedrana Rudan: Razvodim se i udajem za mlađeg

Književnica Vedrana Rudan (71) je na svom blogu zamolila “javnost za privatnost” i objavila tekst pod naslovom “Moj razvod”, koji je izazvao mnogo pažnje.

“Nela me jutros pitala zašto sam se nakon trideset godina srećnog braka odlučila za razvod. Srećan brak? Korona je pokazala ko mi je muž i u kakvoj ‘sreći’ živim. Zajedno smo prvi put u životu provodili dvadeset i četiri sata dnevno”, započela je Vedrana Rudan.

“Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privezak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi*dio je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: “Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust!. Odselio se u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj”, napisala je književnica, te dodala da već ima u planu novo venčanje.

Napisala je da je njen novi izabranik mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se “zaljubili u dućanu”. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

“‘Super je torba’, rekao je. Već me godinama niko ne vidi. Oduševila sam se. ‘Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba’. ‘Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom.’ Razumete? Koja dobra baza. ‘Pa da hodamo kroz život istim korakom.’ Otišli smo k njemu na piće, ostalo je istorija”, napisala je Vedrana Rudan, te dodala da će se venčati u utorak u opatijskom parku pored crkve.

“Venčaćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, sveštenik je rekao, nema veze, platite novo zvono”, napisala je Vedrana Rudan.

Danas objavljeno

Usred Majamija Jokiću pjevali himnu “Bože pravde”

Vanja A

Njih Nina Janković gleda kao druge roditelje!

Vanja A

Ovo je jedina fotografija sa prvog vjenčanja Suzane Mančić

Vanja A

Ostavite komentar