17. Juna 2021.

Vedrana Rudan: Razvodim se i udajem za mlađeg

Big Portal

“Nela me jutros pitala zašto sam se nakon trideset godina srećnog braka odlučila za razvod. Srećan brak? Korona je pokazala ko mi je muž i u kakvoj ‘sreći’ živim. Zajedno smo prvi put u životu provodili dvadeset i četiri sata dnevno”, započela je Vedrana Rudan.

“Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privezak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi*dio je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: “Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust!. Odselio se u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj”, napisala je književnica, te dodala da već ima u planu novo venčanje.

Napisala je da je njen novi izabranik mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se “zaljubili u dućanu”. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

“‘Super je torba’, rekao je. Već me godinama niko ne vidi. Oduševila sam se. ‘Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba’. ‘Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom.’ Razumete? Koja dobra baza. ‘Pa da hodamo kroz život istim korakom.’ Otišli smo k njemu na piće, ostalo je istorija”, napisala je Vedrana Rudan, te dodala da će se venčati u utorak u opatijskom parku pored crkve.

“Venčaćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, sveštenik je rekao, nema veze, platite novo zvono”, napisala je Vedrana Rudan.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare