Vedrana Rudan o silovateljima i ubicama: Jesu li žene danas u Evropi i Americi ljudska bića? Nisu. - BIGportal.ba
BIG preporuka

Vedrana Rudan o silovateljima i ubicama: Jesu li žene danas u Evropi i Americi ljudska bića? Nisu.

Hrvatska spisateljica u tekstu u svom blogu piše o mučenju i silovanju devojčica od strane moćnika, koji za svoja nedela prolaze bez kazne.

Hrvatska spisateljica oštrog pera Vedrana Rudan je u svom stilu osula paljbu po moćnim muškarcima na Zapadu, koji, po njoj, vladaju svetom i ne snose nikakve posledica za živote koje uništavaju.

Ona u tekstu na svom blogu primećuje da su devojčice mučene i silovane dok ih je pokojni milijarder Džefri Epstajn podvodio “ekipi ocvalih mužjaka”, među kojima je bio i britanski princ Endrju.

Vređanje transrodne osobe u Zagrebačkoj poliklinici – “Izlazi, m’rš, smradu, otpadu…”
Njen autorski tekst prenosimo u celosti:

S vremena na vreme zlostavljanje žena postane tema čak i u Hrvatskoj. Kad neki mužjak baš ono pop**di pa ženi izvuče grkljan kroz rupu gde joj je nekad bilo oko, mlade žene krenu na ulicu, guraju kolica, pevaju, na pozornici aktivistkinje dižu šačice u vazduh… Poručujemo svetu, i mi smo civilizovani, i mi smo protiv nasilja onako kako je to… Onako kako su to… Evropa i Amerika.

A kako je to Evropa protiv nasilja? Pratite li možda sad već “Slučaj Endrju”? Endrju je najdraži sin kraljice Elizabete Druge. Njezini sinovi i unuci uglavnom su poznati po tome što se bave dobrotvornim radom, a njihove bolje polovine nošenjem haljina.

Za svaku je pohvalu što prinčevi koji ne bi trebali baš ništa raditi ipak, je li, rade. Fotkaju se s gladnim crnčićima, jedan je princ otišao tako daleko da je čak s ženom boje blede čokolade dobio dete. Prinčevi otvaraju sirotišta, škole, pomažu deci koja su rano izgubila mamu i onoj koja imaju psihičkih problema… Ako budem još nabrajala doći će vam suze na oči.

A onda ovo s onim Endrjuom? I to baš u vreme kad je pokret #MeToo skrenuo slepom svetu pažnju na činjenicu da ni jedna žena u Americi ne može uspeti ako ne da pe. Neverovatno! Jš talent, trud, obrazovanje. Širi noge, maco!

Onaj Endrju! Princ se godinama družio s američkim milijarderom, zvao se Džefri Epstajn. Čovek se bavio podvođenjem maloletnica. Imao je svoje ostrvo, avion, lovce na komade i mušterije. Mušterija mu je bio, između ostalih, i Klinton. Čitava je ekipa ocvalih mužjaka j***la devojčice koje su bile mlađe od njihovih ćerki.

Te su cure progovorile, detaljno opisale gde su se jle, jedna je rekla da se princ Endrju jako znoji dok ke. O Klintonu se manje čuje. Doduše, o njegovom je k***u sve rekla Monika Levinski. Klintonova žena opet će ući u trku za predsednicu Amerike. Kad je afera s njenim mužem i Monikom bila na vrhuncu, Klinton je rekla da je Monika “bila punoletna”, pa “mora odgovarati za svoje postupke”.

Nadam se da će babuskara opet pop***ti. Tramp je u odnosu na nju, kako su nekad govorili ljudi s ovih prostora, “dom kulture s vodoskokom”.

I tako, devojčice su na ostrvima, u hotelima i dvorcima opušteno mučili i Endrju i Klinton. Što se dogodilo princu i Bacaču Bombi s Osiromašenim uranijumom na Balkan? Hoće li biti osuđeni na dugogodišnju robiju? Ha, ha!

Klinton mudro ćuti, jednom je previše s**o pa se opekao. Endrju je izazvan svremirskom glupošću, geni su neumoljivi, to mu je od sifilisom razorenog pretka Henrika Osmog, dao intervju BBC-u.

Rekao je da se on za vreme seksa ne znoji, nikad nije video “damu” koja ga optužuje, baš u vreme koje cura navodi kao “vreme radnje” on je jednu od svojih devojčica vodio na picu.

Čak je i kraljici Elizabeti navikloj na sva silna sr**a što su joj do sada radila deca ovoga puta prekipelo. Endrju više nikome neće pomagati, ni biznisom se neće baviti, on se “povukao”, a kraljica je njegovo “povlačenje” prihvatila.

Klinton? Onaj podvodač je u samici u kojoj je bio dvadeset i četiri sata pod posebnom kontrolom “počinio samoubistvo”. Kome je, dok su ga vešali o kuku, vikao: “Milost, gospodo”, nikad nećemo saznati.

Endrjuu i Klintonu koje bi zbog svega što su učinili takođe trebalo obesiti o kuku ništa se neće dogoditi. Cure koje u vreme mučenja nisu bile punoletne u međuvremenu su to postale. A kad si “punoletna”, što bi rekla Klinton, ko te j**e.

Svetom vladaju silovatelji i ubice. Cure na koje oni bace oko nemaju šanse. Sve je ovo odavno poznato, mene smeta drugo. Kad neki gad u Hrvatskoj siluje ili ubije curicu portali ga odmah proglase “monstrumom” i “Balkancem”. Nije fer. On je naš princ, on je Klinton.

Jesu li žene danas u Evropi i Americi ljudska bića? Nisu.

Naše unuke su spremište sperme naših gospodara. Tako je bilo. Tako jeste. Tako će ostati.

Danas objavljeno

Vedrana Rudan Đokoviću: Da si princ silovatelj devojčica sve vize bi ti valjale

M.

Poznati magazin: Srbi su narod heroja, a predstavljeni su kao gadan narod, ratni hučkači….

M.

Jesu li Srbi uopšte ljudi?

Zeljka

Ostavite komentar