Već našao zamjenu:Ovo je nova djevojka Andreja Atijasa - BIGportal.ba
Ex Yu

Već našao zamjenu:Ovo je nova djevojka Andreja Atijasa

Anabela i Andrej Atijas zvanično su se razveli poslije 7 godina braka, a svi bruje o starleti sa kojom je Andrej uhvaćen.

Naime, Andrej je na svom Instagramu objavio fotografiju sa poznatom starletom Minom Mateljan, a Anabela je ubrzo potvrdila da su stavili tačku na njihov brak.

https://www.instagram.com/p/Bug6tA1nqhv/

Mina je starleta i fitnes instruktorka iz Sarajeva. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, obožava noćni provod, a na Instagramu je prati preko 20.000 ljudi.

Mina je odmah objavila i snimak sa Andrejem i dok ga je ljubila stavila je stiker srce na snimak. Istovremeno je objavila i video na kome se vidi kako se sa muškarcem drži za ruku i napisala da su zajedno u Sarajevu.

https://www.instagram.com/p/B2IVC9xgAM2/?utm_source=ig_embed

Naime, ona je u toku noći na Instagramu objavila sliku iz provoda na kojoj pozira sa Atijasom i stavila zaljubljeni emotkon, da bi ubrzo istu uklonila sa pomenute društvene mreže.

Inače, njeno pravo ime je Mina Hadžijusufović i nedavno je bila u centru pažnje kada su joj zapalili automobil. Za to djelo osumnjiečni su Naida Katić i njen dečko Muris Hodžić.

https://www.instagram.com/p/B2FcIA1ARwd/

Požar se dogodio 8. marta ove godine na Dobrinji, kad je vatra uništila još tri vozila. Mina Mateljan ranije je tvrdila da su joj Naida Karić i njen momak Muris Hodžić zapalili vozilo iz osvete. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda djevojke koja je godinama ljubomorna na nju i to što je iz dobrostojeće porodice.

https://www.instagram.com/p/Bzp82NbgLTq/

Svet
Foto: Instagram

Danas objavljeno

Estrada na promociji čarapa kod Brene!

Vanja A

Marija Šerifović o bijesnom ispadu

Vanja A

Seku Aleksić blokirao kolega na Instagramu

Vanja A

Ostavite komentar