19. Septembra 2020.

Važnije od pronalaska srodne duše: Svađe mogu da budu korisne za vezu

Big Portal

Svi imamo karakteristike koje se drugima mogu učiniti pomalo čudnim. Međutim, kada ste u vezi, to ne bi trebalo da bude toliko važno, najviše jer tada stvaramo osobine koje su temeljene na odnosu sa partnerom.

Razumite koliko veza vašeg partnera čini srećnim i prihvatite njegovu predanost. Menjate se, budite srećni i naučite da se nosite sa nesuglasicama.

Različiti karakteri čine vezu zanimljivijom. Zapravo, ta razlika u odnosima vezu čini uzbudljivom i dinamičnom. Suprotnosti se privlače, poput ekstroverta i introverta, noćne i jutarnje osobe, smirenih i impulsivnih ljudi. Dakle, ako ste različiti, nemojte odmah raskidati vezu, već joj dajte šansu, piše Kliks.

Ostati u ovakvoj vezi znači da ćete izgraditi još više poverenja i ljubavi. Kad pored sebe imate nekoga kome možete da verujete, i ko će vas podržavati do samog kraja, imaćete motivaciju za postizanje bilo kog cilja.

Zdravi sukobi u vezi dovode do bolje komunikacije. Male svađe, dakle, nisu razlog da ostavite partnera kako biste pronašli pravog. Svaki par se posvađa s vremena na vreme i to ne bi trebalo da bude preveliki problem.

Ipak, ne zaboravite da i svađe imaju svoje granice i da ne pristajte na toksičan odnos – ne dozvolite nasilje bilo koje vrste.

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare