13. Aprila 2022.

Važili su za kontroverzne trendove, sad su apsolutni hit

Big Portal

Mislili smo da više nikada nećemo videti ove kontroverzne trendove, ali oni vladaju sezonom proleće/leto 2022. Kada su se farmerke sa niskim strukom ponovo pojavile na modnoj pisti, zavladao je kolektivni strah u fashion svetu, a posebno na društvenim mrežama.

Trend 2000-ih se nastavio – od Oakley modela naočara za sunce do donjeg veša koji proviruje ispod outfita – modnim katastrofama nije bilo kraja. Ipak, nije baš sve bilo tako crno – neki naši stari, dobri favoriti vratili su se da pokažu da odolevaju vremenu.

Kao i većini ljudi rođenih pre 2000-ih, trebalo nam je neko vreme da se rešimo nostalgije povezane sa farmerkama niskog struka. Kroj za koji smo mislili da se nikada neće vratiti – odjednom je favorit godine – i to ne samo kada su pantalone u pitanju, već i suknje.

U to ime, izdvojili smo kontroverzne trendove koje smo izbegavali u širokom luku, ali ih sada vrlo rado nosimo.

1. Farmerke s niskim strukom

Dugo smo se zaklinjali u mantru – što viši struk, to bolje, ali nakon što smo isprobali nekoliko modela farmerki s niskim strukom (naročito zvonarica), moramo da priznamo da smo se predomislili.

https://www.instagram.com/p/CUdNV8jvKk1/?utm_source=ig_web_copy_link

2. Vrtoglave platforme

Ako bi jedna reč trebala da opiše trend vrtoglavih potpetica koji je vladao pre 10 godina, bio bi to – skandal. U ovom slučaju obradovali smo se punoj (i udobnijoj) platformi, ali sa visinom štikle nemojte preterivati kako se ne biste našli na granici sa vulgarnošću.

https://www.instagram.com/p/CYrJPlCoIqn/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f4608d5e-e7c2-4e0c-ba90-7a8747e189ff

3. Narandžasta boja

Od modne piste, preko Instagrama, do polica high-street brendova – narandžasta je svuda, i to nas nekako raduje, naročito jer je ona boja proleća! Naš savet je da ove sezone odaberete košulju ili aksesoar u ovoj boji kako biste učinili svoj outfit živopisnijim.

https://www.instagram.com/p/CVk0Ns-oagT/?utm_source=ig_web_copy_link

4. Mikro-suknja + go stomak

Preterano, preterano, preterano. Znamo. Isto kao što znamo da trendovi koji instant dođu, instant i prođu. Zato ovaj Miu Miu momenat prilagodite svojoj umerenoj verziji – ili suknja mikro dužine, ili suknja niskog struka ili go stomak, i to u kombinaciji sa klasičnim, bezvremenim komadima. Prava mera je preduslov dobrog outfita.

https://www.instagram.com/p/Cb9uGXZM90F/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare