9. Novembra 2022.

Vavrinka o staroj svađi sa Federerom: Bilo je vruće i napeto

Big Portal

Pamti se njihov polufinalni meč sa ATP Tur finala kada je supruga Rodžera Federera, Mirka, nazvala Vavrinku “plačljivcem”.

Kada je čuo šta je Mirka dobacila sa terena, Vavrinka je reketom pokazao na nju i upitao Federera: “Šta je to rekla?”

Tada se Vavrinka požalio i sudiji.

Uradila je istu stvar i na Vimbldonu. Svaki put kada sam na njenoj strani, viče pre nego što serviram. Nepodnošljivo je“, rekao je tada Stan.

Vavrinka je propustio četiri meč lopte i izgubio, a ako je i bilo zle krvi između njega i Federera, brzo je nestala i Stan je otkrio kako je došlo do pomirenja.

Mogli bismo da napravimo film o tome. Bilo je vrlo, vrlo napeto posle tog polufinala. Veoma vruće, komplikovano sa obe strane. Dobro je što tada nije bilo kamera u hodnicima i svlačionicama. Kada vas uhvate emocije, zbog stvari koje se ne dešavaju vašom krivicom, morate da se distancirate. Da se ne zaboravi šta smo zajedno prolazili godinama, treba pustiti da prođe koji dan, ne videti se i ne pričati o tome. Morali smo da imamo na umu da je pred nama Dejvis kup koji je trebalo da osvojimo. Nisam želeo da dozvolim da jedna mala svađa, koja je zbog emocija postala velika, poremeti tu pobedu“, zaključio je Vavrinka.

Federer posle te pobede nije igrao u finalu protiv Novaka Đokovića, predao mu je meč pre izlaska na teren.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare