Vatrogasci pronašli ugljenisano tijelo, komšije nagađaju šta se desilo - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Vatrogasci pronašli ugljenisano tijelo, komšije nagađaju šta se desilo

Ugljenisano tijelo 56-godišnjeg Dejana P, jutros rano je nađeno u njegovoj kući u Šumadijskoj ulici broj 5, u Bačkoj Topoli, prilikom požara koji je izbio i koji su vatrogasci uspjeli da saniraju da se ne proširi na okolne kuće.

Policija je potvrdila da je unutrašnjost kuće nastradalog čovjeka izgorjela potpuno, a vatrogasna služba i nadležni iz Sektora za vanredne situacije pronašli su nakon gašenja požara ugljenisano tijelo čoveka.

– Čovjek je sam živio u kući, bio je osoba sa invaliditetom. Uzrok požara se tek utvrđuje, a istraga je još u toku – saznaje Kurir iz izvora bliskih policiji.

Komšije kažu da je Dejan P. pokušao možda da upali vatru, jer je u jutarnjim satima već niska temperatura i hladno.

– Ne možemo ni da zamislimo šta je snašlo jadnog čovjeka, koji je bio bolestan, a sam je morao da obavi sve što mu je potrebno. Da li je u svjesnom stanju ili u snu i njega zahvatio požar, niko ne zna, ali kuća je iznutra izgorjela potpuno – kažu komšije nekoliko kuća dalje od broja 5 u Šumadijskoj.

Oni su, kada je izbio požar, odmah pozvali policiju i vatrogasnu službu, koji su brzo izašli na teren.

Tijelo preminulog poslato je na obdukciju da bi se utvrdio način kako je preminuo, pa možda tako utvrdio i uzrok požara. Istraga je i dalje u toku, a Sektor za vanredne situacije i policija rade na uviđaju i istrazi.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Putin: “Obratite pažnju”

M.

Hrvatska: Dicmo pod vodom, potopljene kuće

M.

Preminuo Bob Dol: Jedan od najvećih albanskih lobista izgubio bitku sa teškom bolešću

M.

Ostavite komentar