10. Maja 2022.

Vatrena izdanja Srpkinja koja su zasjenila svjetske dame

Big Portal
https://www.instagram.com/p/CX_yV8fMvvC/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1a4a7c5e-afc2-49d5-a493-b97ca7d08d78

Španska kraljica Leticija nedavno je prisustvovala u Madridu na jednom skupu koji je organizovalo špansko Ministarstvo za telekomunikacije i digitalnu infrastukturu.

Za tu priliku supruga kralja Felipea ponela je crvenu haljinu s potpisom modne kuće Carolina Herrera, čiji je ključni deo efektan rajsferšlus u prednjem delu.

https://www.instagram.com/p/CdWegqtMhxd/?utm_source=ig_web_copy_link

Ni kanadska glumica bugarskog porekla Nina Dobrev nije mogla da odoli ovoj boji, pa je za snimanje filma, kako se vidi u opisu njene Instagram fotografije, ponela crvenu haljinu koja otkriva ramena. Moglo bi se reći da njeno vatreno izdanje zrači elegancijom i sofisticiranim izgledom.

https://www.instagram.com/p/CdOJxfdIZen/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dd44bee0-6cef-45d8-9ab3-a6a248618391

Na ovu boju strasti i ljubavi nisu ostale ravnodušne ni pevačica Jelena Tomašević koja se na koncertu u Kragujevcu pojavila u fenomenalnom kompletu kog čine široke pantalone i sako koji pratu blagu liniju tela.

https://www.instagram.com/p/CdTgFXUtdmA/?utm_source=ig_web_copy_link

I mlada pop pevačica Milica Pavlović smelo je ponela mini crvenu haljinu, a mnogi su ocenili da je najlepša žena na svetu.

https://www.instagram.com/p/CdWVL8iL6FW/?utm_source=ig_web_copy_link

Crvena boja u režiji naše predstavnice na Evroviziji podrazumeva jednostavnu pamučnu majicu i plisiranu suknju – ležernost i praktičnost pre svega.

https://www.instagram.com/p/BqhfBuFAyEg/?utm_source=ig_web_copy_link

Očigledno da je crvena boja hit ove sezone, a pored spomenutih stranih i domaćih zvezda koje su hrabro iznele ovu boju, našla se i naša domaća glumica Jelena Gavrilović koja joj je dala sjaj.

https://www.instagram.com/p/CXqJgJFM4HS/?utm_source=ig_web_copy_link
Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare