Vaši saveznici za povratak u formu ovog proljeća - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Vaši saveznici za povratak u formu ovog proljeća

Sredina proleća znači samo jedno – da je krajnje vreme da probudimo telo i organizam i da započnemo sa treningom i spremni dočekamo leto. Kako su zdravlje i fizički izgled dva najčešća razloga zbog kojih se bavimo sportskim aktivnostima, motivaciju, koja često manjka, treba dodatno pojačati, a nova, moderna tehnologija nam svakako može pomoći u tome.

Vrhunske karakteristike uređaja koje mere naše korake, puls, pa čak i nivo stresa, nalaze se u gedžetima koji su delovi Samsung ekosistema, a jedan od njih, koji može biti vaš asistent u vežbanju, jeste sat Samsung Galaxy Watch4.

Ovaj pametni sat poseduje BioActive 3u1 senzor, koji u nekoliko klikova tokom treninga dostavlja informacije u vezi sa potrošenim kalorijama, karakteristikama mase skeletnih mišića, bazalnom metaboličkom stopom, procentom vode i masti u organizmu.

Jedna od brojnih funkcija, koje se zajedno ponašaju kao lični trener, jeste i funkcija Sleep Scores, koja detektuje hrkanje tokom sna, prati nivo kiseonika u krvi i šalje detaljne informacije putem izveštaja Nacionalne fondacije za spavanje, što predstavlja još jedan način za praćenje zdravlja i vođenje zdravog načina života

Međutim, tek kada ovaj uređaj povežete sa svojim mobilnim telefonom, dobijate pravu magiju u kojoj možete neograničeno da uživate. Bez obzira na to da li ste više Galaxy Z Flip3 ili Galaxy Z Fold3 fan, oba modela se mogu povezati sa satom Watch4 i stvoriti Samsung harmoniju.

Ukoliko volite sport, a ujedno ste i umetnička duša, odličan izbor je Galaxy Z Flip3 telefon koji poseduje AMOLED 1,9 ekran od 1,9 inča, a na kom možete imati sve informacije poput propuštenih poziva, primljenih poruka i obaveštenja, sata, kao i drugih vidžeta poput zdravlja ili rasporeda aktivnosti. Kada dođe vreme za trening, pomoću Flex režima možete napraviti zapanjujuće fotografije koje će „uhvatiti“ svaki vaš pokret. Takođe, pomoću interfejsa na Cover Screen prednjem ekranu, uz Quick Shot opciju može snimiti i videozapis i tako zabeležiti ceo trening, bez obzira na to da li je telefon rasklopljen, preklopljen na pola ili skroz preklopljen.

Za one kojima telefon ujedno predstavlja i računar, Galaxy Z Fold3 se automatski „pretvara“ u ličnog asistenta i prilagođava svom korisniku. Flex mode na ovom telefonu omogućava maksimalnu produktivnost i multitasking, a Multi-Active Window, pomoću kog ovaj telefon može otvoriti čak tri aplikacije u isto vreme, nudi potpuno novo iskustvo korišćenja.

Takođe, gornji ekran pruža mogućnost pridruživanja video pozivu dok je istovremeno na donjem otvoren dokument ili strana sa beleškama, a ovakav način rada ne samo da će olakšati poslovne obaveze i zadatke, već će i uštedeti vreme. Međutim, ukoliko u toku radnog vremena poželite da svoju energiju probudite mini treningom, kada svoj Watch4 povežete sa Fold3 modelom, neće vam promaći nijedna važna poslovna informacija jer ćete sve poruke, kao i pozive dobijati na svojoj ruci.

Kada se potpuno opremite tehnologijom koja će raditi za vas i u vašu korist, zasigurno je da vam dodatni pokretači motivacije više neće biti potrebni. Odlučite se za jedan od dva modela telefona iz Z serije, Z Flip3 ili Z Fold3, na ruku stavite svoj omiljeni, novi komad aksesoara, Watch4 i uživajte u svom Samsung svetu.

Više informacija o svakom od ovih uređaja nalazi se na linkovima:

Galaxy Z Flip3: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-flip3-5g/

Galaxy Z Fold3: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold3-5g/

Galaxy Watch4: https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-silver-bt-sm-r870nzsaeuf/

Danas objavljeno

50 godina Atarija

Vanja A

Hisense predstavio nove OLED televizore

Vanja A

Odbrojani dani originalnog Overwatcha – stiže Overwatch 2

Vanja A

Ostavite komentar