Vanesa odlučuje o sahrani, tijela Điđi i Kobija Brajanta predata porodici: Traži uspomene od fanova - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Vanesa odlučuje o sahrani, tijela Điđi i Kobija Brajanta predata porodici: Traži uspomene od fanova

Tela Điđi i Kobija Brajanta, koji su tragično nastradali u helikopterskoj nesreći, konačno su predata porodici, a odluku o tome gde će biti sahranjeni doneće Vanesa Brajant, majka i supruga.

Kobe Brajant (41) i njegova ćerka Đijana (13) identifikovani su među devet poginulih nakon pada helikoptera u Kalabasasu u Kaliforniji, 26. januara.

Vanesa i Brajantove ćerke, prenosi The Sun, sada mogu da se pripreme za sahranu svojih voljenih. One će odlučiti da li će se od voljenih oprostiti na intimnoj ceremoniji u krugu porodice ili na masovnom događaju.

Brajant za života nije mogao ni da sanja koju će žalost i tugu izazvati njegov odlazak na večni počinak, pišu Novosti. Svih ovih dana od njegove pogibije do danas fanovi sa svih strana sveta u Los Anđelesu održavaju uspomenu na njega, pale sveće, donose cveće i suvenire, iscrtavaju murale i pišu mu grafite. Gospođa Brajant je tražila od uprave “Stejples centra” da joj predaju sve ono što su fanovi ispred dvorane ostavljali u znak sećanja na legendu Lejkersa.

“Moja porodica bi želela te stvari”, javila nam je Vanesa. Označićemo svaki od predmeta, majice pisma, košarkaške lopte, plišane igračke. Stavićemo u posebne kontejnere i isporučiti porodici – rekla je Li Zeidman, predsednica uprave “Stejples centra” za „Los Anđeles Tajms”.

Danas objavljeno

Dejv Šapel: “Sastaću se sa transrodnim kritičarima – ali pod mojim uslovima”

Zeljka

Koja su pravila korišćenja oružja na filmskim setovima? “Nijedan zakon ili propis nije obavezujuć”

Zeljka

Trikovi s lakom za kosu koji vam olakšavaju svakodnevnicu

Zeljka

Ostavite komentar