Valverde: Mesi neće sutra otići u penziju - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Valverde: Mesi neće sutra otići u penziju

Trener Barselone Ernesto Valverde bio je pomalo ljut na medije u Španiji koji su proteklih dana često spekulisali o penzionisanju Mesija.

Argentinac, koji je u ponedeljak po šesti put dobio priznanje “Zlatna lopta” na ceremoniji je pričao o tome kako razmišlja o povlačenju.

Valverde smatra da su mnogi naslovi bili neprikladni.

Nisam iznenađen tim pričama, ima 32 godine. Ipak, moje mišljenje je da se neće povući sutra ili za tri dana. Kada imate 30 i više godina normalno je da vidite da je kraj bliži. Ipak, mislim da se preterano pisalo o tome“, kaže Valverde.

Na pitanje da li je svestan koliko je Mesi dobar i dok ga trenira, trener Barselone je odgovario potvrdno.

Svakako, ali nekada niste svesni da u tome uživate svakog dana. Vreme će dati krajnji sud. Lea treniram već nekoliko godina, nije to ništa novo. Uostalom, impresioniran sma tim njegovim nagradama, ima ih šest, ali to su njegove lične nagrade“.

On je dodao i da je Đerar Pike na prošloj utakmici zadovio udarac ali da veruje da će biti spreman za utakmicu sa Majorkom.

“Oni su novajlije u ligi i imaju problema na gostovanju. Uvek imaju pozitivan stav i svakako će doći i da se sa nama nadigravaju“, zaključio je Valverde.

Meč Barselona – Majorka igra se od 21 čas.

Danas objavljeno

“Novak je odmoran i spreman, veliki je favorit u Melburnu”

Zeljka

Počinje glasanje za NBA All-Star 2021.

D

Jokić u elementu – pâs preko cijelog terena

D

Ostavite komentar