Valentino Rosi uživa u Hrvatskoj sa 16 godina mlađom manekenkom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Valentino Rosi uživa u Hrvatskoj sa 16 godina mlađom manekenkom

Jedan od najslavnijih motociklista Valentino Rosi trenutno se nalazi u Hrvatskoj, na odmoru, sa svojom prelijepom djevojkom Frančeskom.

Na svom Instagramu objavio je dve fotografije iz Hvara, a objave njegove partnerke, manekenke Frančeske Novelo, otkrile su da u ovom odmoru posebno uživaju. “Jedno od najboljih iskustava u mom životu”, napisala je.

Valentino Rosi zvani Doktor višestruki je svetski prvak u motociklizmu. Osvojio je čak devet titula prvaka i jedan je od najuspešnijih vozača moto-trka svih vremena.

Dok svi čekaju da osvoji i deseti trofej, sa nestrpljenjem se čeka i da stane na ludi kamen. A kako stvari stoji, njegova izabranica biće Frančeska, koju je sa javnošću upoznao na svoj 40. rođendan. Tada je obelodanio i da je ona manekenka koja ima samo 24 godine (danas 26)!

https://www.instagram.com/p/CRRwbOdtNlJ/

Sofija je poznati top-model za reklamiranje ženskog donjeg veša. Pre veze sa Rosijem objavljivala je često i golišave fotografije, ali su one, kako je njihova veza postajala ozbiljnija, uklonjene sa njenog Instagrama.

https://www.instagram.com/p/CREEYuOtcih/

Upoznali su se upravo na trkama, a ona je počela već sa 19 godina da se pojavljuje na najvećim svetskim trkama motora. Njena karijera od tada kreće vrtoglavim usponom, ali bilo je tu i teških trenutaka.

“Bio je to posao kao i svaki drugi. Faza moje karijere na koju sam ponosna. Kada imate 19 godina, nije lako raditi sa ljudima koji vam gledaju u zadnjicu dok prolaze ili vas pipkaju po guzi dok se slikate. Moto-sport je muško okruženje, zato morate biti svesne sebe, a ne nasmejana guska”, rekla je Frančeska.

https://www.instagram.com/p/CRCRtxBtETo/

Otkako je kao tek punoletna ušla u svet moto-sporta, a godinama je radila kao devojka koja se pojavljuje uz vozače na početku trke, Frančeska Sofija Novelo uspela je da napravi neke sjajne stvari.

Na društvenim mrežama pokušava da se izbori za što bolji status “slabijeg pola” u društvu.

“Ako im pokažete da ste lepa i glupa – gotovi ste. Morate da ih naučite da vas poštuju. Ja sam za moć žena”, ističe Italijanka.

B92.

Danas objavljeno

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Kulio je najvećim hitom ispisao istoriju: 27 godina od izdavanja

Zeljka

Vjerovali ili ne, upornost se ne isplati, sreća je u odustajanju

Zeljka

Ostavite komentar