Vakcinisala se Jelena Karleuša: Pozivam vas na društvenu odgovornost - BIGportal.ba
Ex Yu

Vakcinisala se Jelena Karleuša: Pozivam vas na društvenu odgovornost

Jučer je na Instagramu podijelila obavijest o svojoj odluci, a vakcinisala se danas u 9 h, u Novom Beogradu, na punktu Tržnog centra “Ušće”.

Karleuša je prije vakcinacije prošla standardnu proceduru dezinfekcije ruku, mjerenja temperature i razgovora s ljekarom.

Upravo sam dobila vakcinu, osjećam se odlično. Nisam osjetila ni ubod. Smatram da treba biti odgovoran i dati javnu podršku zdravstvenim radnicima, djeci koja oboljevaju. Ovo je velika stvar za Srbiju, mi možemo da biramo. Ja sam odlučila da popularnost iskoristim na pravi način. Primila sam Fajzer – rekla je Jelena.

Također, pozvala je svoje sugrađane da i oni se odluče na ovaj korak.Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost,kroz vakcinaciju protiv Covid-19, kako bi se što prije vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primjer drugima, da se sutra vakcinišem u 9 h na novom punktu TC “Ušće”, na Novom Beogradu. Na ovom mjestu, svako od vas također može da izvrši vakcinaciju, svakog dana od 9 h do 21 h, bez ikakvog prethodnog zakazivanja, vakcinom proizvođača po ličnom izboru. Vidimo se – napisala je Jelena jučer.

Potom je podijelila storyje na Instagramu Britney Spears i Maraye Carry, koje su se također vakcinisale.

Azra.

Danas objavljeno

Danijela otpratila Petra i izbrisala sve zajedničke fotografije!

Vanja A

Ceci sam dao 600.000 eura, pa me šutnula!

Vanja A

Kolege ogorčene na Radu i Milana zbog antivakserskih stavova

Vanja A

Ostavite komentar