"Vakcinisala sam se. Ne znam šta ima u njoj. Ne znam tačno šta ima i u bureku" - BIGportal.ba
Region Vijesti

“Vakcinisala sam se. Ne znam šta ima u njoj. Ne znam tačno šta ima i u bureku”

Na društvenim mrežama širi se objava nekadašnje hrvatske ministarke odbrane Željke Antunović.

Ona je objasnila zašto se vakcinisala protiv koronavirusa, iako ne zna šta ona sadrži i poručila da takođe ne zna ni šta se nalazi u kroasanima, bureku ili ćevapima.

“Vakcinisala sam se protiv korone. I ne, nemam pojma što je u vakcini, ni u svim onima koje sam dobila kao dete, kao što nemam pojma ni šta sve zapravo ima u lekovima poput Neofena ili Andola, koje uzmem kad zaboli glava ili udari temperatura, ni šta je u drugim tretmanima – anesteziji prilikom operacije ili najobičnije popravke zuba, antibiotiku protiv upale, ni u vakcinii protiv tetanusa, gripa, protiv ospica ili u vakcinama za decu. Verujem svom doktoru kad kaže da je potrebno”, napisala je.

Istakla je da takođe ne zna tačno ni pouzdano šta je sve u kroasanu, bureku ili ćevapima.

“Nemam pojma ni šta je sve u drugoj hrani koju pojedem, piću koje popijem…”, navela je Antunović na Fejsbuku i pozvala pratioce da tu objavu podele sa drugima. Pobrojala je da ne zna ni sastojke sapuna koji koristi, šampona ili dezodoransa. “Ne znam dugoročni učinak korištenja mobilnog telefona ni da li kafić u kojem sam upravo popila duži espreso zaista koristio čiste šoljice, kao i da li je osoblje opralo ruke”, navela je, između ostalog, Antunović, a potom pobrojala više razloga zbog kojih se vakcinisala.

Među razlozima za vakcinisanje je navela: da se ne razboli i ne umre od korone, da ne zarazi svoje najbliže, ali i one potpuno nepoznate, da može da zagrli najbliže, da živi život…

Cijepila sam se protiv Covida. I ne, nemam pojma što je u cjepivu, niti u svim onima koja sam dobila kao dijete, kao što…

Posted by Željka Antunović on Utorak, 14. septembar 2021.

Danas objavljeno

Nemiri u Parizu tokom predizbornog mitinga

M.

Srpska visoke predstavnike ne prihvata kao objektivne

M.

Putin: “Obratite pažnju”

M.

Ostavite komentar