Vakcinacija u novom objektu u Petrićevcu: Banjalučanima danas na raspolaganju “Sinofarm” - BIGportal.ba
Banja Luka

Vakcinacija u novom objektu u Petrićevcu: Banjalučanima danas na raspolaganju “Sinofarm”

Građanima Banjaluke danas će u okviru “Otvorenih vrata” na vakcinalnom punktu u novoizgrađenom objektu u naselju Petrićevac biti dostupna prva doza “sinofarm” vakcine protiv virusa korona.

Iz Doma zdravlja su naveli da će građani moći da se vakcinišu od 12.00 do 16.00 časova.

U subotu, 20. novembra, od 11.00 do 15.00 časova građani moći da prime prvu dozu “sputnjik ve” i “astra zeneka” vakcine.

Iz Doma zdravlja navode da će sutra, četvrtak i petak, 17, 18. i 19. novembra biti revakcinacija na punktu za vakcinaciju u objektu mjesne zajednice u Petrićevcu, a građani će o terminu biti obaviješteni telefonom.

Do petka, 19. novembra, od 9.00 do 16.00 časova, i subotu, 20. novembra, od 9.00 do 15.00 časova, na vakcinalnom punktu u Petrićevac građani će moći da prime vakcinu “sputnjik ve”, prvu komponentu ili buster dozu bez naručivanja.

Vakcinacija protiv virusa korona moguća je i u ambulantama porodične medicine – danas u ambulantama Vrbanja, Zalužani, Mišin Han i Lazarevo, sutra u ambulantama Srpske toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac i Obilićevo, u četvrtak Goleši, Kola, Agino Selo i Poliklinika, a u petak u ambulantama Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići i Borik u Platonovoj ulici.

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 10.oktobar 2022. godine

Vanja A

Gradski olimpijski bazen u Banjaluci prestaje sa radom

M.

U Banjaluci počinje “Ćevap fest 2022”

M.

Ostavite komentar