1. Juna 2022.

“Uzrok smrti nema veze sa srcem, ko zna šta je u pitanju”

Big Portal
https://www.instagram.com/p/BwNWAI5p2yP/?utm_source=ig_embed&ig_rid=43047d8b-1912-47e3-9e26-6fece7cc37fb

Viktor, poznatiji kao Miša Grof, kaže kako ga najviše čudi to što nije odmah pozvala hitnu pomoć kada je shvatila da je njegov sin mrtav.

“Nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Otkako mi je umro sin, ne znam što je uzrok, a što se Danijele tiče, mi se nismo čuli. Ne čudi me što neće ništa da kaže, ona je u strahu, ne znam šta krije. Nemam drugo objašnjenje”, rekao je Miša za domaće medije.

“Kada sam bio u stanu kod nje, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj jedno pitanje, a ono je bilo zašto odmah nije zvala hitnu. Prošlo je više od pola sata otkako je Vidoje umro, a pomoć je stigla kasnije. Zanima me šta se dogodilo u tom stanu. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam nalaze kako bih je tražio da mi objasni kako i šta”, dodao je.

Viktor tvrdi kako njegov sin nije preminuo zbog srčanog udara te kako mu doktori ni u jednom trenutku nisu to rekli.

“Uzrok smrti nema veze sa srcem, ko zna šta je u pitanju. Bez nalaza ne mogu ništa da kežem. Ne znam šta se krije od mene, ali sada imam lekare oko sebe. Otkako sam izgubio sina, osećam se loše. Niko ko nije izgubio dete ne može da shvati i razume taj osećaj. To je praznina koja ostaje”, rekao je te se osvrnuo i na odnos s Nikolinom Pišek, udovicom svog sina.

“Ne znam zašto ljude zanima kako ćemo da podelimo imovinu. Sve što je moj sin imao vodi se na moje ime, a ne vidim razlog zašto bi koga zanimalo kako ćemo mi to u porodici da podelimo. Pričalo se da smo Nikolina i ja u lošim odnosima, ali to nije tačno”, zaključio je Miša Grof.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare