Uzeo stvar u svoje ruke: Uklonio "ležeći" sa ulice, pa završio na sudu - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Uzeo stvar u svoje ruke: Uklonio “ležeći” sa ulice, pa završio na sudu

Tvrdio je da je “ležeći policajac” u blizini njegove kuće previsok i preširok i da je zbog njega oštetio automobil.

Mnogi vozači su frustrirani “ležećim policajcima”, odnosno usporivačima saobraćaja na kolovozu.

Sa druge strane, vozače treba nekako usporiti, pogotovo u blizini škola. Događa se ljudima da se zaborave pa krenu brže nego što su mislili, a onda sledi bolno otrežnjenje, odnosno udarac vozila u “ležeći”.

Ako imate sreće, proći ćete samo sa povrijeđenim ponosom i tiho opsovati, ali u težim slučajevima mogu nastati oštećenja na ogibljenju vozila koja će vas skupo koštati.

Vozač iz okoline Čikaga odlučio je da samostalno ukloniti usporivač saobraćaja iz svoje ulice. Naime, Nilolas Benitez tvrdio je da su “ležeći” u njegovoj uličici preširoki i visoki – toliko da su mu oštetili automobil.

Uzeo je stvar u svoje ruke, krenuo je u akciju, i sada je gomila asfaltnih ploča naslonjena na njegovu garažu. Ali, odmah su se pojavili i problemi.

“Ležeće” ne možete uklanjati sami. Benitez je zato dobio kaznu od 500 dolara za kopanje bez dozvole i prijavu za uništavanje gradske imovine.

Nije mu pomogla ni tvrdnja da je usporivač prethodno napukao. Protiv njega se vodi i sudski postupak, a konačna kazna tek treba da mu bude izrečena.

Danas objavljeno

Nedeljna galerija: Ford Focus

Vanja A

Koliko često gledate u ovaj mjerač na instrument tabli i zašto je to važno?

V.R.

Kada ni Mini nije dovoljno mini

V.R.

Ostavite komentar