11. Februara 2022.

Uzbuđeni budući mladoženja ISTETOVIRAO DATUM VJENČANJA na ruci, a onda…

Big Portal

Prema Lankašir postu, neki parovi su se pojavili u hotelu da se suoče sa upravom i tražili povraćaj novca nakon što su saznali za zatvaranje, što je navelo osoblje da pozove policiju. Majkl, koji je platio 180 funti da mu se pre Božića istetoviraju datum i vreme venčanja na levoj ruci, rekao je da je bio šokiran i ljut kada je saznao. Rekao je: „Nikada u milion godina nismo mislili da će se ugasiti“, rekao je. „Prelepa je prostorija, imaju staru srednjovekovnu salu i kada je gotova izgleda sjajno. Prostor nas je oduševio.”

„Ali otkako smo ga rezervisali, hotel je dva puta prestajao sa radom. Od početka je to bila noćna mora. „Oni su krivili zaključavanje, ali vladine smernice nisu govorile da moraju da se zatvore u to vreme.”

„To ne očekujete od hotela koji se vezuje za ime kao što je Best Vestern.“ Par, koji je zajedno četiri godine, izdvojio je 4.000 funti unapred za venčanje, koje je trebalo da bude održano 5. avgusta. Majkl, iz Voringtona u Češiru, rekao je da ima porodicu koja dolazi iz Amerike koja je takođe rezervisala boravak u hotelu. Sada se plaši da im ništa od toga neće vratiti. Da stvar bude još gora, pre Božića je na levoj ruci stavio vreme i datum njihovog venčanja, pošto je bio toliko uzbuđen zbog te prilike.

„Imam mnogo tetovaža, ali otkako sam preležao koronu, ne zarastaju baš dobro, pa sam želeo da se zaceli na vreme za venčanje“, objasnio je on. Par je uspeo da zakaže venčanje za sledeći dan na drugoj lokaciji, tako da će vreme na tetovaži biti pogrešno.

Foto: SWNS

Majkl, koji je rezervisao mesto u oktobru, rekao je da je par saznao za zatvaranje tokom vikenda, nakon što je primetio Gugl recenziju od nekoga ko je pomenuo vest. „Nije nam čak ni rečeno“, rekao je.

Izbezumljeni parovi suočili su se sa osobljem hotela u nedelju kada su se na društvenim mrežama proširile vesti o skorom zatvaranju. Adam Veat (32) i Danijel Sagden (29) takođe su trebalo da se venčaju u Park Holu 7. maja. Budući mladoženja odjurio je u Park Hol u nedelju uveče da mu je rečeno da će mu biti neko na usluzi ako se vrati u 11 sati sledećeg dana da ponudi objašnjenja i povraćaj novca.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare