Užas u Surčinu: Pronađena tri tijela u septičkoj jami - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Užas u Surčinu: Pronađena tri tijela u septičkoj jami

Tri tela pronađena su večeras u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, a njihov identitet i uzrok smrti utvrđiće se nakon obdukcije. Prema prvim informacijama sa terena, postoje indicije da se ubica iživljavao nad žrtvama prije nego što ih je ubio, prenose Večernje novosti. Tokom večeri policija je obavljala…

Tri tela pronađena su večeras u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, a njihov identitet i uzrok smrti utvrđiće se nakon obdukcije.

Prema prvim informacijama sa terena, postoje indicije da se ubica iživljavao nad žrtvama prije nego što ih je ubio, prenose Večernje novosti.

Tokom večeri policija je obavljala razgovore sa prijateljima Dragoslava Jovanovića, koji se sumnjiči da je prošle nedjelje upucao suprugu Teodoru u Bloku 45, a zatim je pucao u sebe, a Novosti prenose da se on sumnjiči i za ubistvo tri osobe.

Kako se navodi, radi se o Š.N. (42), njegovoj majci Š. D. i tetki P. M., čiji je nestanak prijavljen 10. juna i za koje je otac Dragoslava Jovanovića je posumnjao da ih je njegov sin ubio.

Prema tragovima iz istrage, Dragoslav je navodno pozvao radnicu iz svoje perionice, kazao joj da ima poseban zadatak za nju, i da će joj dobro platiti – ali “da drži jezik za zubima”, a žena je ispričala policiji da je u njegovom BMW X5 bilo tragova krvi.

TANJUG

Danas objavljeno

TRAGEDIJA NA PUTU Poginulo 53 ljudi u sudaru autobusa i kamiona

D

Preminuo i treći mladić nakon stravičnog sudara u Cazinu

M.

“Pozivam EU da mu uvede nove sankcije”

M.

Ostavite komentar