4. Novembra 2022.

Banjaluka: U automobilu pronađeno tijelo mladića

Big Portal

UPolicijskoj upravi Banjaluke rečeno je da im je juče oko 12.40 prijavljeno  da je u ulici Karađorđeva u Banjaluci u putničkom vozilu pronađeno beživotno tijelo nepoznate muške osobe.

– Policijski službenici su postupili po navedenoj prijavi i obavili uviđaj na licu mjesta, uz prisustvo dežurnog doktora mrtvozornika Službe hitne medicinske pomoći Banjaluka koji je izvršio pregled beživotnog tijela, kojom prilikom se isti nije mogao izjasniti o uzroku smrti – rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović

Tokom uviđaja nisu pronađeni identifikacioni dokumenti, kao ni drugi predmeti na osnovu kojih bi se mogao utvrditi identitet.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske uradi obdukcija.

– Obdukcija je završena danas, kojom prilikom je konstatovano da nema tragova koji ukazuju da je smrt nastupila kao posljedica krivičnog djela. Preduzimanjem mjera i radnji na identifikaciji beživotnog tijela, utvrđeno je da se radi o A.L. iz Ugljevika, sa boravištem u Banjaluci – pojasnili je Stojanovićeva.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biće dostavljen izvještaj.

Srpskainfo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare