“UVREDA ZA ODBORNIKE I GRAĐANE” Stanivuković ogorčen zbog radnog vremena “Delte” - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

“UVREDA ZA ODBORNIKE I GRAĐANE” Stanivuković ogorčen zbog radnog vremena “Delte”

Narodni poslanik Draško Stanivuković opet je podigao buru u javnosti prikazujući da novootvoreni trgovinski centar Delta planet u Banjaluci radi do 22 časa, iako Skupština grada tek treba da odlučuje o radnom vremenu na sjednici zakazanoj za 10. april.

Stanivuković je zajedno sa odbornicima gradske Skupštine Mirnom Savić-Banjac i Sašom Lazićem otišao u “inspekciju” u 19.30 i zatekao je otvorena vrata Delta planeta.

– Na ulazu piše da rade svaki dan do 22 časa! Na ovaj način su odbornici poniženi, a Skupština obesmišljena. Zašto je za srijedu zakazana Skupština ako se već radi do 22 časa – pitao je Stanivuković u video klipu koji je objavio na društvenim mrežama.

On je napomenuo da, prema važećoj odluci o radnim vremenu trgovinski centri nedjeljom mogu da rade najduže do 16 časova.

– Ovo je i uvreda za građane, ne samo odbornike! Šta bi se desilo neki mali kiosk krši propise na ovakav način? Opet je sve podređeno krupnom kapitalu. Javno pitam šta rade inspekcije u našem gradu i da li će iko odgovarati za iskorištavanje radnika i ovako bahato ponašanje – zaključio je Stanivuković.

Stanivuković najavljuje i veliku građansku inicijativu širom Republike Srpske o nedjelji kao neradnom danu.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Niko kao on: Novak Đoković osvojio Rolan Garos!

Zeljka

U Rijeci vakcinacija djece dobi od 12 do 18 godina

M.

Borićemo se za Srbiju, bićemo sluge samo svoga naroda i države

M.

1 Komentar

SANJA 8 Aprila, 2019 at 7:31 am

RADE LJUDI NEPRIJAVLJENIU TRI SMJENE PO CIJELU NOĆ PA NIKOM NIŠTA, PO 12 SATI I VIŠE I OPET NIKOM NIŠTA.

Odgovori

Ostavite komentar