27. Jula 2022.

“Uvijek si bio tu za mene”, “Ljubi te tvoja nepogoda”

Big Portal

Vest o smrti potresla je ceo Balkan, a kolege se putem društvenih mreža opraštaju od velikana srpskog glumišta.

Među prvima se oglasila glumica Mira Banjac i opisala koliko joj je žao zbog smrti kolege.

Glumica Mirjana Karanović se oprostila od Branka Cvejića dirljivim rečima: “Moj prijatelj, partner na sceni, moj i naš Cveja! Uvek si bio tu za mene. Ti si deo mog života zauvek. Mnogo te volim Cveki.”

https://www.instagram.com/p/CgfMJmhNcot/?utm_source=ig_embed&ig_rid=42b102ba-dd10-4dcd-a65b-f6f9274a4c7c

“Davo sjatki debeji Cejo. Ne sećam se da je neko toliko roptao na mene, a da sam ga toliko voleo. Sad će tamo prvo Gaga da te pita:”Banko, Oćeš bananu?”Onda će Žuća da te juri za dnevnice. Onda će Glodj da primeti kako više ne moraš da se boriš sa zemljinom težom. Ja sam stigao za života da ti kažem da te volim, i to čak par puta. Bio si ubeđen da te zaje*avam, ali sad znaš koliko sam bio iskren. I zato ne osećam nikakve grižu savesti. Putuj debeji, uradio si mnogo više no što misliš da jesi. Ljubi te tvoja nepogoda”, napisao je Sergej Trifunović.

https://www.instagram.com/p/Cgfh57ZMd3i/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dfd656ee-ae75-45e0-ad20-902295cdf476

Sloboda Boba Mićalović je u okviru Instagram priča podelila crno-belu fotografiju legendarnog glumca.

“Šta da kažem, odoše nam svi, Tale, Peca, Žuća, Vlasta, Lane. Ode velika većina ljudi s kojima sam proveo život”, rekao je Irfan Mensur za Telegraf.

“Sa Cvejom sam samo dva pred smrt popio dva pića u bolnici i stalno je variralo te njegovo stanje, malo je bio loše, malo dobro. O njegovoj karijeri nemam šta da kažem, sva dela i uloge koje je odigrao, a po kojima ćemo ga svi pamtiti su dovoljan dokaz kakva glumačka veličina je bio”, zaključio je Irfan.

“Nisam znao da je umro, sad čujem od Vas… Bog da mu dušu prosti”, rekao je Aleksandar Berček kratko za Telegraf i dodao:
“Nismo bili u kontaktu u poslednje vreme. Ne živim u Beogradu već nekoliko godina.”

Ni glumac Milan Marić nije krio tugu zbog odlaska Branka Cvejića:

https://twitter.com/eugensmesni/status/1552010787102887938

Tugu povodom smrti kolege je iskazala i Danica Maksimović:

“Čula sam, teško mi je i tako je već tri godine. Imamo osećaj da umiremo samo mi, glumci, evo sada i Branko. Teško nam je bez svih tih ljuidi s kojima smo delili scenu, posao, život… Samo źelim da izjavim saučešce njegovoj porodici i da kažem da mi je mnogo žao. Ne želim da govorim o njegovoj bolesti, o tome ne”, rekla je Maksimović za domaće medije.

“Naše poznantno drugarstvo i saradnja je trajala preko pola veka”, rekao je Voja Brajović za N1.

“Branko Cvejić je u poslednje vreme pokazao jedan izuzetni dar, jednu umetnost koja deluje najjače što može da deluje, a to je prirodnost. U poslednje vreme šta god da je radio, bio je baš onako pravi“, rekao je Brajović i dodao:

“Moram da kažem da je njemu mesto u Aleji zaslužnih građana, on je zaslužni građani ne samo ovog grada, već i Srbije, i naravno i tog našeg bivšeg života koji se zvao Jugoslavija.”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare