11. Aprila 2022.

“Uvijek sam gajila ljubav prema Džoniju, sve ovo me boli”

Big Portal

Džoni Dep je 2019. godine pokrenuo tužbu u kojoj je naveo da ga je bivša žena oklevetala u pismu koje je objavio Vašington post 2018. godine. Glumac koji je posle burnog razvoda od Herdove i njenih tvrdnji da ju je pretukao, ostao bez niza filmskih uloga, traži odštetu od pedeset miliona dolara.

Amber Herd je objavila na svom Instagram profilu pismo upućeno javnosti pre sudskog spora koji počinje 11. aprila 2022. godine.

“U narednih nekoliko nedelja neću biti na internetu. Kao što već znate biću u Virdžiniji, gde ću se na sudu suočiti sa bivšim mužem Džonijem Depom. On me je tužio zbog otvorenog pisma koje sam napisala za Vašington post u kome sam se prisetila svojih iskustava sa nasiljem u porodici.

Nisam imenovala njega, već sam pisala o ceni koju žene plaćaju govoreći o moćnim muškarcima. Nastavljam da plaćam tu cenu, ali se nadam da ću kada se ovaj slučaj završi, moći da nastavim dalje, kao i Džoni Dep.

Uvek sam gajila ljubav prema Džoniju i boli me da preživljavam detalje našeg zajedničkog života pred svetom. U ovom trenutku prepoznajem trajnu podršku koju sam dobijala svih ovih godina, oslanjajući se na nju tokom predstojeće nedelje više nego ikada”, napisala je glumica Amber Herd.

U novembru 2020. godine glumac Džoni Dep je izgubio spor protiv britanskog tabloida
The Sun, koji je 2018. godine objavio tekst u kome je glumac označen kao nasilnik.

https://www.instagram.com/p/CcI_qpVP0ZL/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare