19. Februara 2022.

“Uvijek nas je gledao sa visine, Akija smo voljeli, njega baš i ne”: Davorin iz kazališta o Huseinu

Big Portal

“Hus jako voli da se svađa sa nama, a izgleda da se to nastavlja i dalje. Fileš je izrazio saučešće i ja sam izrazio saučešće i na Fejsbuk stranici objavio “Zbogom Aki”. S njim sam stvarno bio dobar, uvek smo se mi iz Prljavog kazališta i iz Parnog valjka, osim Husa, najnormalnije družili. Hus voli da zapali”, rekao je Davorin za Zagreb.Info.

“Još na početku, kad smo imali istog menadžera pa prvu turneju, ja sam se družio s Fumom, vozili smo se s Dadom Topićem u kombiju i sa svima njima nikakvih problema nije bilo, ali Hus, koliko god je visok, još nas je sa veće visine gledao.”

“Kasnije mi je postalo jasno, nakon Crno-belog sveta je tu proradila ljubomora, tada smo imali više publike od Bijelog dugmeta na koncertima, a da ne bismo od Parnog valjka. Tako da to stalno traje, on stalno izvlači nešto”, dodao je.

“Mislio sam da će se pod stare dane čovek smiriti, ali izgleda da je ovo sada njegovo drugo detinjstvo, kreće ispočetka! Kreće u ofenzivu protiv Prljavog kazališta, ide da spominje Akija, a zna vrlo dobro da smo Akija voleli, a njega baš i ne”, zaključio je.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare