Uvijek je plijenila pojavom, a ni u 52. godini se ne libi da pokaže tijelo zbog uloge - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Uvijek je plijenila pojavom, a ni u 52. godini se ne libi da pokaže tijelo zbog uloge

Glumicu Heder Grejem (51), koja je tokom 90-ih i ranih 2000-ih ostvarila brojne uloge, poput onih u filmovima “Austin Powers”, “Mamurluku” “Boogie Nights” i drugima, zbog kojih je dobila status seks-simbola, poslednjih godina nismo često viđali na velikom platnu, ali sada se vratila, i to smelo – u toplesu.

Naime, Grejem trenutno snima vestern “The Last Son” u kome glumi prostitutku Anu, a vruće scene snimala je s 20 godina mlađim reperom Mašin Ganom Kelijem (31), koji je u vezi s glumicom Megan Foks.

“Smešno je što na početku nisam znala ko je on, njega slušaju deca mojih prijatelja”, rekla je u nedavnom intervjuu za ABC Audio, no na snimanju su se ipak zbližili pa je prema njemu čak razvila majčinski odnos.

Grejem glumi prostitutku koja očajnički želi da spasi svoju decu od njihovog oca, revolveraša, koga glumi Sem Vortington iz “Avatara”, a koji želi da ih uhvati zbog proročanstva da će ga jedno od njegove dece ubiti.

Glumica, koja se nikada nije udavala i nema decu, čak i u šestoj deceniji izgleda vrlo mladoliko, a otkrila je i u čemu je tajna njene lepote. Ona, naime, izbegava belo brašno i rafinisane šećere i spava od 9 do 12 sati kako bi održala mladoliki izgled

Danas objavljeno

Megan maltretira zaposlene u palati: “Ne mogu da prestanem da se tresem”

Zeljka

Kroz norveški krajolik jednom od najljepših železnica u svijetu

Zeljka

Preminula glumica Luiza Flečer

Zeljka

Ostavite komentar