31. Maja 2022.

Uvijek je patila što je dijete razvedenih roditelja: Posljednja Karleušina zajednička fotografija s roditeljima slama srca

Big Portal

Roditelji Jelene Karleuše vjenčali su se 1977. kada je Divni bilo svega 19 godina. Divna i Dragan Karleuša već sljedeće godine dobili su kćerku Jelenu, koju su podjednako obožavali, ali njihova emotivna bajka nije dugo trajala. Razveli su se dok je Jelena bila devojčica, a otac, koji je bio policijski inspektor, iako uvijek u obavezama, ostao je važna figura u Jeleninom životu.

– Kad sam ja bila na poslu, kod kuće ju je čekala baka s jelom koje voli. Sve što je poželjela, bilo joj je kupljeno. Ja sam je vodila na more, otac također, i sve je dobijala duplo. Ostala je da živi sa mnom, ali je otac uvijek bio uz nju kad joj je to trebalo. Povjeravala mi se i izgradile smo divan odnos, što nikada nije zloupotrijebila – govorila je svojevremeno Divna.

Njih dvoje bili su uvijek spremni na dogovor, kada je Jelena i njena budućnost bila u pitanju, međutim, Dragan je nakon razvoda zasnovao novu porodicu. To ga ipak nije spriječilo da sa Divnom ima zdrav odnos i Jeleni bude divan otac.

Roditelji Jelene Karleuše bili su uz nju u svakom trenutku, a posljednja zajednička fotografija na kojoj nasmijani poziraju je porodična fotografija sa vjenčanja njihove mezimice i Bojana Karića.

Foto: Exkluziv

Od tada ih nismo vidjeli da zajedno poziraju, ali Dragan i dan danas odlazi sa kćerkom na Divnin grob, kako bi joj ukazao poštovanje, ali i kćerki pružio prijekopotrebnu podršku.

Izvor: story.rs

(S.P.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare