Uvijek je dobro vrijeme za dobra djela! - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Uvijek je dobro vrijeme za dobra djela!

Nestro donacija računarske opreme

Predstavnici Savjeta mladih specijalista Nestro grupacije uručili su danas direktorici Osnovne škole „Petar Kočić“ Dubravki Bosančić 14 računarskih kompleta sa instaliranim softwerskim sistemima (Windows  i Microsoft Office).

Direktorica škole zahvalila se na donaciji i istakla veliki značaj donirane računarske opreme namjenjene za teorijske i praktične edukativne procese u centralnoj školi u Kolima kao i područne škole u Stričićima. „Računarska oprema uvijek je dobrodošla kako zbog informatičkih kabineta u školi, tako i zbog sve aktuelnije potrebe za on-line nastavom“, rekla je Bosančić i navela da su računari najbolji novogodišnji poklon školi.

„Naša je želja da učenici unaprijede teorijski stečeno znanje kroz konkretnu praksu, primjenu znanja kroz konkretne programe, te da steknu korisno upotrebno znanje. U tom smislu, siguran sam da će donirana oprema unaprijediti rad na računarima i informatičko znanje učenika te im omogućiti da na ovom polju dosegnu svoje pune potencijale“, rekao je tokom primopredaje računara Kiril Muratov predsjednik Savjeta mladih specijalista.

On je dodao da je krajem prethodne sedmice izvršena i primopredaja 15 računarskih kompleta Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Crnjelovu kod Bijeljine.

Donacije se vrše u skladu sa svim preventivnim mjerama i uputama Instituta za javno zdravstvo, a predstavljaju nastavak prakse društveno odgovornog poslovanja NESTRO Grupacije i njenu podršku razvoju obrazovanja i informatičke pismenosti.

Danas objavljeno

MI-BOSPO i ove godine oktobar boji u roze, pružajući najbolju podršku klijenticama

Zeljka

OTVOREN KONKURS ZA ŠESTU BANJALUČKU GITARIJADU

Zeljka

DAMASKNA RUŽA u Banjaluci 23. oktobra

Zeljka

Ostavite komentar