Ušuškanih 5800 kvadrata: Bil i Melinda Gejts kupili novu vilu na okeanu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ušuškanih 5800 kvadrata: Bil i Melinda Gejts kupili novu vilu na okeanu

Milijarder Bil Gejts i Melinda Gejts dodali su predivnu vilu na obali mora u svoj spisak nekretnina. Suosnivač kompanije Microsoft i njegova supruga platili su vrtoglavih 43 miliona dolara za vilu sa šest soba u Del Maru, u blizini San Dijega.

Novi dom filantropskog para ima 5.800 kvadratnih metara. Samo 120 koraka deli ovo imanje sa okeanom i sadrži plafone od drveta, kamene podove, u mahagoniju je i ima staklene zidove.

Ima najmanje tri kamina, od kojih je jedan u glavnom apartmanu. Napolju je ogromna paluba na obali mora sa obiljem ležaljki, kao i bazen, spa centar ali i kameni džakuzi za 10 osoba.

Preduzetnik, koji je jedan od najbogatijih ljudi na svetu, ima impozantnu kolekciju domova u Sjedinjenim Državama. Pretežno prebivalište ove porodice je njihov objekat od 66.000 kvadratnih metara u Vašingtonu, za čiju izgradnju je bilo potrebno sedam godina i preko 60 miliona dolara. U 2014. godini, platili su 18 miliona dolara za svoje konjičko imanje u Sent Feu, a prošle godine su navodno potrošili 21 milion na još jedno konjičko imanju na Floridi.

Danas objavljeno

U borbi sa sušom Kina započela zasijavanje oblaka kako bi izazvali kišu

Vanja A

Koze i ovce štite od požara

Vanja A

Dženifer Aniston u šestoj deceniji pokazala ubitačnu liniju u kupaćem

Vanja A

Ostavite komentar