Uštede oko vjenčanja posvađale Stanivukovića i Banjca - BIGportal.ba
Banja Luka

Uštede oko vjenčanja posvađale Stanivukovića i Banjca

Uštede oko izdvajanja za vjenčanja u Galeriji Muzeja Savremene umjetnosti koje je predložio gradonačelnik Draško Stanivuković posvađale su njega i Dragana Banjca, odbornika SP-a.

Banjac je rekao da cifra od nešto više pd 68.000 KM koje se izdvajaju za vjenčanja ne predstavljaju veliku uštedu, te da se treba štediti na drugim stavkama.

Stanivuković je na to odgovorio da Gradska uprava ne pomaže Muzej samo kroz iznajmljivanje ovog prostora, već i na druge načine.

“Nastavljamo da unapređujemo kulturu. Ono za šta se vi gospodine Banjac kao bivši načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, sport i omladinu trebate pripaziti jeste zlupotreba javnih nabavki u Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, a o uštedama nemojte vi pričati jer ste imali četiri godine da štedite”, naveo je Stanivuković.

Banjac mu je odgovorio da je Odjeljenje za finansije nadležno za budžet Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

“Mojih troje djece ide u vrtić, i ja znam šta znači podizati djecu u ovom gradu, a vi nemate nijedno dijete. Četiri godine sam se borio da poboljšam situaciju u školama i vrtićima”, kazao je Banjac.

NN

Danas objavljeno

Služba pravne pomoći u Banjaluci pružila preko 5.830 besplatnih usluga

M.

Dom zdravlja Banjaluka: Plan vakcinacije za narednu sedmicu

M.

Banjaluka bogatija za osam beba

M.

Ostavite komentar