3. Januara 2022.

Uspješna godina u Domu omladine: Od edukativnih radionica – do zabavnog sadržaja

Big Portal

“U protekloj, 2021. godini, Dom omladine je uređen, a veći dio prostorija opremljen je novim namještajem i tepisima. Uz sve to, zamijenili smo podove u plesnoj sali u dijelu amfiteatra, gdje se nalazi scena. U Domu omladine je od prošle godine i nova rasvjeta – naime, postojeću neonsku zamijenili smo potpuno novom, led rasvjetom”, rekli su u Domu omladine.

Dodaju kako će se i u ovoj, 2022. godini dodatno raditi na uređenju i prilagođavanju prostora.

“U toku su i završni radovi na izgradnji stepeništa koje vodi na krov, tačnije mjesto gdje će biti ljetna terasa Doma omladine. Lift je u potpunosti prilagođen osobama sa invaliditetom”, dodali su iz Doma omladine.

Podsjetimo, realizovane su mnogobrojne aktivnosti koje su se sprovodile u novouređenim prostorijama i to kroz projekte organizacija, koje je Grad Banja Luka podržao u okviru velike reforme i revitalizacije Doma omladine.

Promovisani su zdravi stilovi života, a uz sve to, mladim ljudima je pružena prilika da upravo na ovom mjestu imaju mogućnost da stiču nova znanja i vještine, ali i da istovremeno kvalitetno provode svoje slobodno vrijeme.

Pokrenute su i brojne radionice – od muzičkih pa sve do plesnih sekcija, te mnoštvo drugog, kvalitetnog sadržaja, koji je privukao mlade ljude upravo u Dom omladine.

Organizovane su i instrukcije za učenike osnovnih i srednjih škola, a ova aktivnost opravdala je sva očekivanja.

Svi programi koju su realzovani i koji će biti realizovani i u narednom periodu, namijenjeni su prvenstveno omladincima, a misija gradske administracije- da se Dom omladi prepusti upravo mladim ljudima, kako bi upravo oni kreirali koristan program i raznovrstan sadržaj – je u potpunosti ispunjena.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare