Uslikani zajedno: Kako sada izgledaju Pamela Anderson i Tomi Li - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Uslikani zajedno: Kako sada izgledaju Pamela Anderson i Tomi Li

Njihova burna veza je skoro svakodnevno bila predmet medija tokom devedesetih. Ipak, jasno je da su bivši supružnici ostavili taj period daleko iza sebe i sada zajedno podržavaju sinove u njihovim projektima.

Pamela Anderson je sa svojim suprugom Denom Hajhurstom došla da potrži svog sina Brendona na predstavljanju njegove modne kolekcije “Svingers Club Capsule” u Los Anđelesu. Takođe, ovom događaju je prisustvovao i njegov otac i bivši Pamelin suprug, Tomi Li sa ženom.

Zvezda serije “Čuvari plaže” (54) je izgledala senzacionalno u elegantnoj, crnoj, slip haljini i ponosno je pozirala sa sinom.

Sa druge strane, bubnjar Tomi (59) je došao u svom rokerskom izdanju i nije se odvajao od svoje supruge – glumice i komčarke Britni Furlan.

Takođe, svet su obišle i njihove zajedničke slike, pa je svima interesantno da ih vidimo ponovo zajedno.

Podsetimo, zanosna plavuša i muzičar su se venčali 1995. godine nakon samo 4 dana poznanstva. Par se venčao na plaži, dok je Pamela bila u bikiniju, a čak i njena majka nije znala za venčanje i saznala je zahvaljujući magazinu “Pipls“, koji je izveštavao o ceremoniji.

Zajedno imaju dva sina Brendona Tomasa, rođenog 5. juna 1996. godine, i Dilana Džegera, rođenog 29. decembra 1997. godine.

Za vreme braka, Li je uhapšen zbog zlostavljanja, nakon što je napao glumicu. Odslužio je šestomesečnu kaznu u zatvoru u Los Anđelesu, par se razveo 1998. godine.

Danas objavljeno

10 najspektakularnijih drevnih pećina na svijetu

Vanja A

Nakon optužbi da je ubila bivšeg, viđena kako ljubi 21 godinu mlađeg

Vanja A

Novi skandal trese kraljevski dvor

Vanja A

Ostavite komentar