Uskoro u punom kapacitetu: Dvorana na Starčevici na raspolaganju sportistima i učenicima - BIGportal.ba
Banja Luka

Uskoro u punom kapacitetu: Dvorana na Starčevici na raspolaganju sportistima i učenicima

Odluka o prenosu prava upravljanja sportskom dvoranom u naselju Starčevica na Sportski centar “Borik” upućena je skupštinsku proceduru i trebalo bi da se nađe pred odbornicima na predstojećoj sjednici, koja je zakazana za 13. jul 2021. godine, saopšteno je iz Gradske uprave.

S ciljem unapređenja i razvoja sporta i fizičke kulture u našem gradu, predloženo je da se dvorana povjeri SC “Borik“ na upravljanje, korištenje i održavanje, kako bi zaživjela u punom kapacitetu.

Zamišljeno je da se pored redovnog nastavnog procesa, u novoj dvorani obavljaju i druge sportske aktivnosti, te da se našim sportistima i sportskim kolektivima omoguće optimalniji uslovi za sprovedbu trenažnih procesa.

Osim toga, dvorana nudi mogućnost organizacije različitih priredbi i drugih događaja kulturno-zabavnog karaktera, sajmova, ali i mnogih drugih skupova, što će u velikoj mjeri poboljšati uslove života u najvećem banjalučkom naselju, ali i u cijelom gradu.

Odlukom je predviđeno da bi uprava SC “Borik” trebalo da upravlja ovim prostorom, ali i da istovremeno održava objekat u ispravnom i funkcionalnom stanju.

Danas objavljeno

Počele besplatne sportske sekcije u školama: Učenicima omogućen dodatni vid fizičkog angažovanja

M.

Dom zdravlja Banjaluka: Plan vakcinacije za period od 18. do 23. oktobra

M.

Zbog kvarova bez grijanja nekoliko banjalučkih naselja

M.

Ostavite komentar