Uskoro poskupljuje Xbox Game Pass za PC - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Uskoro poskupljuje Xbox Game Pass za PC

Svim dobrim stvarima jednog dana dođe kraj. Tako je i sa cijenama proizvoda i usluga, jer jednog dana kada počinju da budu komercijalizovani, njihova cijena mora biti profitabilna. Zbog toga će od sada Xbox Game Pass za PC računare od sada koštati 9,99 dolara, umjesto dosadašnjih 4,99 dolara.

Microsoft je potvrdio da će PC verzija njihovog Game Pass-a uskoro koštati 9,99 dolara mesečno, umesto 4,99. Znali smo da će do povećanja cene doći jer je Game Pass do sada bio u tehničkoj beta verziji za PC, a na web lokaciji Xbox-a već dugo stoji da je 4,99 dolara. Viši troškovi ulaska i korišćenja servisa stupaju na snagu 17. septembra, a istog dana kada usluga postane opšte dostupna, odbaciće svoju beta oznaku. Nova cena ima smisla, s obzirom da verzija za konzolu, koja je funkcionalno identična, ali nudi drugačije definisanu biblioteku, takođe košta 9,99 dolara mesečno.

Za razliku od konzolne verzije, Game Pass će za PC uskoro dobiti osnovnu pretplatu na EA Play. Ta usluga sama obično košta 4,99 dolara mesečno. Bez obzira na sve promene, kao i novu cenu, Game Pass za PC i dalje se čini sjajnim izborom. Uostalom, još uvek ima ogromnu bibiloteku koja uključuje svaki naslov Xbox Game Studio-a na dan objavljivanja igara. Ako imate nešto dodatnog novca koji ne znate kako da potrošite, tu je i Game Pass Ultimate, usluga koja košta 14,99 dolara mesečno, a objedinjuje i ponudu konzole i ponudu računara, kao i Xbox Live Gold na konzoliEA Play, i od 15. septembra kCloud striming za Android telefone i tablete.

Izvor: Engadget/PCPress

Danas objavljeno

Twitter mora da uloži više napora kako bi se izborio sa govorom mržnje

Vanja A

YouTube bi vam uskoro mogao dozvoliti da koristite loop opciju i za video poglavlja

Vanja A

Apple više ne isporučuje bezbjednosne zakrpe za iOS 14

Vanja A

Ostavite komentar