Uskoro kreće kupanje: Spremljen bogatiji sadržaj na “Akvani” ove sezone - BIGportal.ba
Banja Luka

Uskoro kreće kupanje: Spremljen bogatiji sadržaj na “Akvani” ove sezone

U toku su pripreme za početak ljetne sezone u Vodenom parku “Akvana”, koja bi, ukoliko vremenski uslovi dozvole, trebalo da počne 1. Juna, saopšteno je iz Gradske uprave.

“Kako bi posjetiocima obezbijedili ljepši ambijent, u proteklom periodu aktivno se radilo na uređenju vodenog parka. Obnovljeno je vanjsko ostrvo, nabavljene su dodatne ležaljke, a novim inventarom obogaćen je i bar ‘Akvarelo’”, poručuju iz JP “Akvana”.

Bogatiji sadržaj i sjajnu zabavu mogu očekivati i najmlađi posjetioci, jer je, kako su naveli iz ovog preduzeća, napravljena i nova moderna igraonica sa velikim, kombinovanim igralištem i atraktivnom ziplajn sajlom dužine 20 metara.

Povodom otvaranja sezone kupanja, u prostoru akvaparka će 04.06.2022. biti održan koncert na kojem će nastupiti mlade muzičke zvijezde: Nucci, Voyage, Anastasija, Gazda Paja, Lacku i Crni Cerak.

Takođe, u toku je i pretprodaja sezonskih karata za ljetnu sezonu pa tako svi građani imaju priliku da do 31. maja kupe ulaznice po sniženim cijenama.

“Sezonske ulaznice sa neograničenim brojem ulazaka za građane tokom ove akcije mogu se kupiti po cijeni od 70 KM. U akcijskoj ponudi su i ulaznice sa određenim brojem ulazaka (10, 20 i 30 ulazaka)”, naveli su iz “Akvane”, gdje sugrađani mogu dobiti i sve detaljnije informacije u vezi sa početkom nove sezone i prodajom karata.

Dodaju da su prodajna mjesta sezonskih karata Vodeni park “Akvana” (uprava) i Gradski olimpijski bazen.

Danas objavljeno

Planirana isključenja el.energije za 01.07.2022. godine

Vanja A

Banjalučki prevoznici ne odustaju, sutra autobusi najvjerovatnije staju

M.

Sedam beba rođeno u Banjaluci

M.

Ostavite komentar