Urnebesni snimak pljačke kruži internetom - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Urnebesni snimak pljačke kruži internetom

Na snimku se vidi kako jedan pljačkaš pokušava da pobjegne iz radnje, ali je prodavačica prije toga pritisla dugme za zaključavanje vrata

Internetom kruži urnebesni snimak trojice pljačkaša koji su još u aprilu 2019. godine opljačkali jednu juvelirnicu u severnom Londonu.

Snimak je postao ponovno aktualan budući da je jedan od pljačkaša, 32-godišnji Endrju Eliot osuđen na sedam godina zatvora jer je ukrao nakit vredan 21.000 funti. Na snimku se vidi kako jedan pljačkaš pokušava da pobegne iz radnje, ali je prodavačica pre toga pritisla dugme za zaključavanje vrata i potom pobegla u toalet gde se zaključala i pozvala policiju. U tom trenutku u radnju ulaze i druga dvojica pljačkaša, ali kako je aktiviran sistem zaključavanja kojim se vrata iznutra ne mogu otvoriti, kradljivci ne mogu da izađu napolje.

Jedan se potom setio da bi trebao da stisne dugme, pa je to i učinio, a drugi je potom izašao napolje. Međutim, kada je ovaj izašao nije pridržao vrata svojim kolegama u zločinu pa su u trgovini i dalje ostala zaključana dva pljačkaša.

Drugi je na isti način izašao, ali je napravio istu grešku kao i prvi, kolegi koji je ostao unutra takođe je zatvorio vrata pred nosom. Budući da sam sebi nije mogao da otvori vrata, počeo je da lupa po njima da bi mu na kraju neko od prolaznika pomogao da pobegne… Na kraju je i taj muškarac uhapšen pa je sada osuđen na kaznu zatvora.

Izvor. Novosti

Danas objavljeno

Jutjuber optužen da je namjerno srušio avion zbog pregleda

Vanja A

Adele u suzama odgodila nastupe u zadnji čas!

Vanja A

Šta se dešava sa tijelom ako se pretjerano znojite i u zimskim danima

Vanja A

Ostavite komentar