17. Decembra 2022.

Urnebesne stvari na koje su se žalili Megan Markl i princ Hari

Big Portal

U seriji vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari (38) i Megan Markl (41) su izneli dosta optužbi na račun britanske kraljevske porodice.

Tom prilikom, par je istakao da su ih ganjali paparaci na svakom koraku, kao i da je Palata značajno uticala da se pišu “strašne” stvari o Megan.

Njihova inicijalna ideja je bila da ispričaju svoju stranu priče, ali reakcije su većinom negativne.

Iako u seriji ima dosta nedoslednosti i neki momenti su diskutabilni (baš su se tu našle kamere kada je Hariju stigla poruka od Vilijama nakon intervjua sa Oprom ili Megan se dopisuje sa Bijonse), postoje neke stvari koje su svima zapale u oko.

I baš zbog tih “sitnica”, ljudi se na mrežama pitaju “o čemu oni to i “da li su stvarno ovo rekli”.

Nakon venčanja, Hari i Megan su živeli u Notingem kotidžu, u kući koja se nalazi u okviru Kensingtonske palate. Takođe, ova “koliba” je i prvi dom princa Vilijama i Kejt Midlton kada su dobili prvo dete princa Džordža.

O tome par je izneo sledeće:

“Koliko je ljudima poznato, mi smo živeli u palati. Ali to je bila koliba. Na imanju palate”, rekao je Hari.

Megan je dodala da je u Notingem kotidž mala kuća i ima niske plafone i da je Hari udarao glavom u plafone, jer je visok.

U ovoj dokumentarnoj seriji saznali smo da je Megan bila “primorana” da nosi neutralne boje, jer navodno porodica nije dozvoljavala da Megan nosi boje koje nose važniji od nje.

“To je promošljeno. Koliko sam razumela, nikad ne smete da nosite istu boju kao Njeno Visočanstvo na grupnom događaju. Ali nikad ne bi trebalo da nosite iste boje kao ostali viši članovi porodice”, jadikovala je.

Bili zajedno u Bocvani 2016. godine da bi se bolje na miru upoznali:

“Bio sam presrećan jer je rekla “da”. Pre toga me je videla samo dvaput. A onda hoće da živi sa mnom pet dana u Bocvani”, pričao je Hari.

Bili su u šatoru, a Megan je na to dodala da nije bilo “mreže za telefon, kao ni ogledala, ali ni kupatila”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare