10. Juna 2022.

“Uraganke” za sat i po uzele 30.000 evra

Big Portal

Biznismen iz Austrije poslao je privatni avion po Uraganke kako bi nastupale na proslavi 18. rođendana njegove kćerke.

“Ivana, Sanja i Ksenija imale su zakazan nastup u Poreču baš te večeri kad je bila i rođendanska žurka u Beču, pa je biznismen poslao privatni avion po njih! Sve tri su se oduševile i odmah su prihvatile ponudu, ceo put su se snimale i pevale u avionu. Za sat i po na tezgi u Beču zaradile su 30.000 evra”, priča izvor blizak članicama grupe i otkriva kako su dobile ovu neobičnu tezgu.

“Taj biznismen ih nije poznavao, ali je ispunio želju svoje ćerke, koja je tražila da joj samo Uraganke pevaju na 18. rođendanu. Slavljenica je bila presrećna, kao i gosti, koji su devojkama dali dobar bakšiš.”

Kako otkriva sagovornik, Uragankama, ali i gostima je bilo zabranjeno da objavljuju fotografije na društvene mreže.

“Na veselju je bilo 50 ljudi, uglavnom deca uspešnih biznismena. Niko nije smeo da kači fotografije na Instagram jer je to bio zahtev slavljenice”, rekao je izvor.

Uraganke su poslije žurke prenoćile u Beču, a sutradan su riješile da novac koji su zaradile “spiskaju” u Nici i Monaku.

"Uraganke" za sat i po uzele 30.000 evra

“Imale su pet dana slobodno i odlučile da sve pare koje su uzele na 18. rođendanu potroše na putovanje. Prvo su u Nici obilazile klubove, a onda su otišle u Monako. Rekle su mi da se super provode i da im uopšte nije žao što su potrošile skoro sve pare”, priča izvor.

Uraganke nisu željele da otkrivaju previše detalja o ovoj tezgi.

“Bile smo na privatnoj žurci i zato ne želimo da otkrivamo detalje. Možemo samo da vam kažemo da smo se super provele. Bilo nam je prelepo, atmosfera na žurci je bila sjajna. Sada smo u Francuskoj privatno, jer imamo nekoliko dana slobodno i, čim se vratimo, nastavićemo da nastupamo i promovišemo nove pesme”, rekle su članice grupe Hurricane.

(Telegarf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare