8. Maja 2022.

Uraganke se oglasile nakon priča da su u svađi: Odgovorile na pitanje da li će se ponovo okupiti

Big Portal

Ženski sastav Hurricane uskoro svira kraj, a stiglo je i zvanično saopštenje da Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević više neće nastupati zajedno.

Mnogo se pisalo o odnosima između tri pevačice, a sada je stiglo još jedno saopštenje od njihovog PR tima, koji demantuje da su Uraganke bile u svađi, te su naveli mogućnost da će grupa u jednom trenutku ponovo biti u istom sastavu.

– Poštovani novinari i kolege, ovog puta Vam se obraćamo povodom natpisa u novinama koji su izašli nakon našeg poslatog saopštenja za javnost, u kom smo objasnili razloge prestanka rada članica grupe Hurricane u tom sastavu. Hteli bismo da Vam napomenemo još jednom da je jedini razlog zbog čega se ugovor neće produžavati, taj kako bi Sanja, Ivana i Ksenija imale vremena da se više posvete svom privatnom životu i odmore od prevelike popularnosti koja je često izazivala da se u medijima nađu netačni natpisi. Takođe, ne isključujemo mogućnost da se grupa ponovo vrati u istom sastavu u narednom periodu te time, nema mesta da se piše u negativnom kontekstu o njihovom međusobnom odnosu – piše u saopštenju.

– Naglašavamo da se odlično slažu, cene i poštuju, kako međusobno tako i sa svim članovima našeg tima… Sanji, Kseniji i Ivani ugovor ističe u septembru, ali zbog velikog interesovanja produžavamo turneju do kraja novembra – stoji u novom saopštenju ove grupe.

(Republika / Novosti)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare