Uraganke Ivana i Sanja: „Uživamo u čarima singl života!“ - BIGportal.ba
Ex Yu

Uraganke Ivana i Sanja: „Uživamo u čarima singl života!“

Veoma atraktivne, plavuša i crnka, Sanja Vučić i Ivana Nikolić, članice su popularnog trojca „Hurricane“, koji gde god da se pojavi ostavi sve bez teksta.

Mladost, harizma, izvrsni vokali, ono je što je definitivno njihova lična karta. Spremne su za ovogodišnju pesmu Evrovizije, a ekipi deToxic emisije, Ivana i Sanja, otkrile su koje su to po njihovom mišljenju prednosti singl života.

-Sloboda, posvećenost sebi, ne moraš nikome da objašnjavaš snimanja emisija 24h, niko ti ne nedostaje – istakle su njih dve i dodale:

– Mi smo devojke samo za dugoročne ljubavi, za ozbiljne stvari. Zato i jesmo same, jer čekamo pravu ljubav, princa na belom konju, koji će biti lep, duhovit i zanimljiv, ma sve – iskreno su rekle devojke u „DeToxic“ emisiji koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji „Toxic“ svakim radnim danom su 12, 17, 21 i 00 časova.

Hurricane printskrin detoxic

Šta su još devojke iz grupe Hurricane pričale pogledajte ovde

Osim ove emisije, na Toxic TV kanalu možete među prvima pogledati premijere pesama i spotova, kao i snimke iza kamera, a u narednom periodu i nove emisije u produkciji Toxic-a. Toxic TV pratite putem MTS IPTV platforme na poziciji 115, Supernove, Radius Vektora i Kopernikusa na poziciji 21, kao i Arena Cloud. aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na Google Play i AppStore servisima.

B92.

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar