Uraganka u zagrljaju reprezentativca, u Katar ide pod jednim uslovom - BIGportal.ba
Ex Yu

Uraganka u zagrljaju reprezentativca, u Katar ide pod jednim uslovom

Članica grupe “Hurricane”, pjevačica Sanja Vučić objavila je fotografiju sa fudbelerom Nemanjom Gudeljom i podgrijala nagađanja da među njima ima nešto više od prijateljstva.

Sanja je na svom Instagram profilu podijelila sliku sa Nemanjom i još jednom drugaricom, na kojoj su djelovali veoma prisno, te mu na taj način čestitala rođendan.

Vučićeva se oglasila za Telegraf.rs i otkrila u kakvim je osnosima sa Gudeljom, koji se sa reperezentacijom Srbije u fudbalu, pobjedom nad Portugalijom, plasirao na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

“Nemanja i je smo prijatelji, bliski smo, nema tu ništa više od prijateljstva”, rekla je Sanja, a zatim dodala da mu je četitala plasman na Svjetsko prvenstvo i otkrila kakvo je raspoloženje naših reprezentativaca, ali i očekivanja.

“Naravno da sam mu čestitala plasman na Svetsko prvenstvo. Svi su srećni i uzbuđeni, za sada ne predviđaju ništa, još je rano, kad bude vreme došlo, svi su van sebe”, rekla je Sanja.

Kako je istakla, sumnja da će ići u Katar da prati Svjetsko prvemstvo, ali ta šansa postoji pod jednim uslovom – da je oni pozovu.

Ako poziv dobije, Sanja poručuje da će vrlo rado otići:

“Nego šta, obavezno!”

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Nataša Bekvalac slavi 42. rođendan, dobila zanimljivu čestitku

Vanja A

Sindi Models objavila fotku sa izabranikom! Pojavila se na vjenčanju u seksi izdanju, a komentari na mrežama se usijali!

V.R.

Udovica Marinka Rokvića podijelila uspomene: „Ponekad je i žrtva odraz ljubavi“

V.R.

Ostavite komentar