Urađeni temelji novog mosta na desnoj obali Vrbasa - BIGportal.ba
Banja Luka

Urađeni temelji novog mosta na desnoj obali Vrbasa

Banjalučko Odjeljenje za saobraćaj i puteve zadovoljno je dosadašnjom dinamikom izgradnje novog mosta u naselju Srpske toplice, uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju, rekao je načelnik ovog odjeljenja Slaviša Sandić, koji je danas obišao ovo gradilište na kojem je uspješno završeno betoniranje temeljne stope na desnoj obali rijeke Vrbas.

“S obzirom na vanredne okolnosti u kojima se nalazimo i bez obzira na sve uslove, jer se radilo tri metra ispod nivoa Vrbasa, izvođač radova je uradio temeljnu jamu što je kod ovakvih poslova veoma važno zbog pretpostavki za dalji nastavak radova”, naglasio je Sandić.

On je rekao da u narednim danima počinju i pripreme za gradnju obalnog stuba, ali i kopanje temelja na drugoj obali, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Sandić je napomenuo da se ovdje ne radi samo most, već se gradi oko 430 metara pristupnih saobraćajnica na magistralnom putu, kao i veliki radovi na obalama rijeke Vrbas što ovaj projekat čini još značajnijim.

Iz Gradske uprave podsjećaju da je gradnja novog mosta u naselju Srpske toplice raspona 65 metara i širine 11 metara, vrijednog oko 3,5 miliona KM, počela u februaru.

NN

Danas objavljeno

“Hvala vam”: Grad na bilbordu odao priznanje herojima u bijelim mantilima

M.

Služiće učenicima, ali i klubovima: Sportska dvorana na Laušu do 5. novembra

M.

Planirana isključenja el.energije za 13.05.2021 godine

Vanja A

Ostavite komentar