Uprkos transformaciji, dobila je tužne vijesti od doktora - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Uprkos transformaciji, dobila je tužne vijesti od doktora

Posljednjih godinu i po dana posvetila se svom zdravlju, a sada je dobila tužne vijesti. Glumica Rebel Wilson je uspjela u svom cilju, smršala je 30 kilograma i tako poboljšala svoje zdravlje.

Ipak, nije sve savršeno. Nažalost, kako je kratko objasnila na svojim društvenim mrežama, 41-godišnjakinja ima problema za začećem.

-Danas sam dobila neke loše vijesti i nisam ih imala s kime podijeliti, a znam da to moram nekome reći, napisala je glumica u objavi na Instagramu.

-Suosjećam sa svim ženama koje se bore s plodnošću, rekla je kratko, ne odajući nikakve detalje. Uz hrabru ispovijest, objavila je i mračniju fotografiju nego što to inače čini, bila je ležerno odjevena i šetala je plažom uz zalazak sunca.

-Svemir djeluje na misteriozne načine i ponekad sve to nema smisla, ali nadam se da će svjetlost uskoro zasjati kroz sve tamne oblake, ne gubi nadu.

Rebel inače o plodnosti i nije puno govorila ranije. Prošle je godine sama sebi obećala da se 2020. godina za nju biti ona zdravija. Uz to što se okrenula mršavljenju, otvoreno je progovorila i o sindromu policističnih jajnika, zbog čega je počela razmišljati o zamrzavanju jajašca.

Tada je bila i svjesna svojih godina i da to ponekad zna stvoriti probleme pri začeću.

-Ponekad se osjećam tužno, ali istovremeno sam svjesna da dajem sve od sebe kako bi se to poboljšalo. Tek sad kada navršavam 40 godina, više sam svjesna zdravlja i razmišljam o osnivanju porodice, objasnila je prije dvije godine, ne sluteći da će je 2021. godine na tom putu zateći veliki zid.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Tata Makaroni dao sinu ime HTML

Zeljka

Buran život Fare Fosit i Rajana O’Nila: Droga, prevare, problematičan odnos sa djecom

Zeljka

Nova “igračka” Džefa Bezosa?

Zeljka

Ostavite komentar