Uprkos godinama, OnePlus 6 i OnePlus 6T dobijaju ažuriranje softvera - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Uprkos godinama, OnePlus 6 i OnePlus 6T dobijaju ažuriranje softvera

Iako su i OnePlus 6 i OnePlus 6T objavljeni 2018. godine, prošlog avgusta oba modela su konačno dobila ažuriranje na Android 11 koje je vlasnicima davno obećano.

Većina njih verovatno nije očekivala da će dobiti još ažuriranja nakon što instaliraju jedno u septembru koje je donelo optimizaciju napajanja za dva modela kako bi se sprečilo pregrevanje. Međutim, OnePlus ih je iznenadio ažuriranjem na OxygenOS 11.1.2.2. Stari su preko tri godine, ali OnePlus 6 i OnePlus 6T dobijaju novo ažuriranje softvera, javlja PhoneArena.

Ne, ovo nije ažuriranje koje sadrži nove funkcije za kojima ste možda mislili. U stvari, jedine stavke koje se nalaze na zvaničnoj listi promena su bezbednosno ažuriranje za novembar, ispravke grešaka i poboljšanja stabilnosti. Ako ste pomislili da stiže Android 12, ipak bi to bilo možda malo i previše.

Nakon spajanja sa Oppo-om, OnePlus je objavio novi raspored ažuriranja počevši od OnePlus 8 i OnePlus 8 Pro 2020. godine. Počevši od prošlogodišnjih modela, svi uređaji ovog proizvođača dobili su tri godine ažuriranja za Android i četiri godine bezbednosnih ažuriranja. To dodaje dodatnu godinu za obe vrste ažuriranja.

OnePlus Nord i Nord CE će dobiti dva ažuriranja za Android i tri bezbednosna ažuriranja. Počevši od N10 i N100, Nord N-serija će dobiti dodatnu treću godinu bezbednosnih ažuriranja, ali će ostati zaglavljena na samo jednom ažuriranju za Android.

Ako posedujete OnePlus 6 ili OnePlus 6T, uskoro bi trebalo da dobijete ažuriranje za OxygenOS 11.1.2.2 iako će prvo biti distribuirano ograničenom broju korisnika. Nakon što OnePlus utvrdi da nema grešaka izazvanih ažuriranjem, biće istisnut na preostale jedinice putem šireg uvođenja.

Danas objavljeno

Opera pokrenula namjenski kripto pretraživač

Vanja A

Projekat Renegade ima za cilj da pojednostavi pokretanje ARM64 Windows 10/11 na Android uređajima

Vanja A

Najnovija ažuriranja Google Play Services i Play prodavnice donose nekoliko poboljšanja za vaš Android uređaj

Vanja A

Ostavite komentar